Kubraaaslan Serap05 Tıbbı genetık bölümündeki doktorda bişi olmaz bundan dedi her doktor da farklı söylüyo aslında iki gebeliğim de beta degerı 80 de kalıyo ve düşüğe gıdıyor belki bundan da olabılır
Kubraaaslan Serap05 Benımde bıldıgım 2 kaybım var kadın doğum doktoruna da gösterdim sorun olmaz demişti işte doktor diyince güveniyosun kuzum ben başka doktor bulmam lazım o zaman acilen
Serap05 Kubraaaslan benim genetik test çıkar çıkmaz dediler iğne kulancaksin hem özel hem devlet doktorum dedi ikiside çok ilgili hata üç ay önceden koraspirin kullanmaya başladım
OEM Heterezigot mutasyon çıktı bende şu an oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum iki sene önce bebeğimin kalbi durmustu 9+5 de genetik testte cikti
Serap05 Serap05 22+3 haftalık hamileyim çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim sizde nasip etsin İnşallah
Kubraaaslan Serap05 Ay valla çok saoll canım bilgilendirdiğin için ben gercekten konya da adam akıllı bı doktor buluyum ve görünüyüm en iyisi
Arasmom_ Serap05 benide tıbbi genetiğe yolladılar tıp fakültesine gideceğim 16 ekimde. Eşinizinde kanını aldılar mı? Toplamda kaç tüp kan aldılar aç mı tok mu gittin? Ve sonuç ne kadar sürede çıktı 2 kimyasal gebelik geçirdim
Serap05 Kubraaaslan bencede ihmali sonucu bir çok kadın bebeğini kaybetti genetik test yüzünden bende ikinci evladım doktora sormama rağmen yanlış Bilgi verdiği için kaybettim ve sonra da öğrendim ki gebelik varken bile yapılıyor yada tebir amaçlı bile veren oluyor
Kubraaaslan Serap05 Genetik testi verdik eşimle ona da temiz dediler kanda da temiz demişti amann valla düzgün doktor şart çünkü 2 kayıbım var