Ayseehh Kızlar grip oldum dün acilde kan verdim crp 40 çıktı doktorum tekrar ateşin yükselirse antibiyotik başlıycaz dedi bebeğe bi zararı olur mu crp yüksekliği ?
Frht-cnss Ayseehh Benim gebeliğin başından beri yüksek en son 17 küsürdu antibiyotik kullandım 13 düştü sonra gene 17 lere çıktı hasta filanda değilim dahiliye Bebek yapıyo dedi nasıl olcak bu şekilde bilmiyorum bende bebeğe zarar verir diye korkuyorum
artikbiranneyim Ayseehh benim de crp 43 tü değerim. Doktor suprax verdi. Bu kadar yüksek olması iyi değil bebek için diyerek. 5 gün kullanıp kontrole gittim. Olması gereken aralığa düşmüştü. Yine de her gittiğimde bebeği ayrıntılı inceledi. Epey önemsemişti yani
269522 Benim 58 çıktı crp doktor önemsemedi hep çıkabilir dedi hepimiz de çıkar crp önemli değil falan dedi ilaç vs vermedi
Ayseehh artikbiranneyim bende korktum biraz doktorum tekrar ateşin yükselirse antibiyotik vercem dedi şuan gripim acaba omu yükseltti değeri anlamadım ki
artikbiranneyim Ayseehh olabilir tabii ben hem griptim hem de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum sebebi oydu