mommyily Aysegulce1 elevit kullanıyorum kokusu vs biraz kötü ama çok faydalı içerikleri varmış sanırım
Btlklnc Aysegulce1 herhangı bı yan etkısı olmadı bana. Icerıgı cok iyi bir ilaçmıs ama doktorum öyle söyledı.
Eceecim Aysegulce1 ben regenesis max kullanıyorum. Çok çok memnunum. 33. Haftadayım kan değerlerim, bebeğin gelişimi vs güzel maşallah. Yutmada problem yaşamıştım başlarda ama alıştım. 3. Aydan beri kullanıyorum. İçeriği çok zengin
sorybaby Bana da yeni verdi doktor regenesisi çok güzel tadı var normalde ilaç içemiyorum çok midem bulanıyor ama bu çikolata kokusu geliyor galiba iyidir de 🤣
Bus1234 Ben de regenesis kullanıyorum dökülen saçlarımı bile çıkarıyor faydalı bir ilaç emzirirken bile kullanmayı düşünüyorum
Udu_ Bus1234 bende hamilelik başından beri kullaniuorum 36 haftalik olduk doguma kadar devam saclarim inanilmaz parlaklaştı cok uzadi
Pinkgold Aysegulce1 Bende kullanıyorum çok çok memnunum içinde birsürü vitamin var onunda yanında devit damla Demir ilaçı içiyorum doğuma kadar kullanmamı söyledi doktorum eğer doğumdan sonra kullan derse yine kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum 😇
yaprakyzglc SaHil_Hayat Hamile olmadan önce 50 kiloydum. Şuan 31+3 ve 72 kilo olmuşum. Kesinlikle decavit yüzünden olduğunu düşünüyorum. Onun dışında normal yemem gereken şeyleri yiyiyorum dikkatte ediyorum ama sonuç malesef 72 kilo