esmerella37 ay kadın doğuma gidicem hala adet olmadım adet olmadan tuplere fılan bakmaz demi sanırım gebelik istiyorm olmuyor dicem buyuk ihtimal kan alır ilac verır adet sokturucu gnderir demi rahım fılmı cekemezmi adet olmadan yani
Linaa90 esmerella37 canım rahim filmi istiyorsan dışarıdan da kendin çektirebilirsin yaşını bilmiyorum ama bana doktorum 2. Aşılamadan sonra hsg dedi. Hsg çekildiğim ay gebe kaldım dışarda 3500 e çekildim bu arada
butterfly35 esmerella37 Allah’ım sağlıklı kolay güzel bir gebelik ve öyle de doğum nasip eylesin amiinn ❤️
esmerella37 Linaa90 ilk gidişim degil adet olamadıgım icin gitmistim ama bu sefer gebelik istiyorum diye gidicem
Linaa90 esmerella37 biliyorum canım da eğer doktor hsg vermezse eğer hsg istiyorsan özel laboratuvarda yapabilme imkanın var onu diyorum canım sonuçlarında 2 sene geçerli oluyor .
Turgutaykader esmerella37 rahim filmini adet olmadan cekemez rahim duvar kalinligina bakar ultrasonda kalinsa gebelikten suphelenenilir kan verdirir adet dokturucu verir film adetten sonra 2-3 gun sonra cekilir
esmerella37 Turgutaykader hımm tesekkr ederm adet olamadım ya 2 ay once kullandım adet sokturucu duzene girdi ne guzel smdi bu ay gene gecikmem oldu 9 gun
binnur64 esmerella37 benim bildiğim her devlet hastanesinde çekilmiyo rahim filmi, hiç hamilelik testi alıp baktınız mı