Gulsumkeremsuat 1prens1prenses bende daha önce yaptım sezaryandı bir öptüm aldı götürdüler Benden sonra geldi odaya
1prens1prenses Gulsumkeremsuat evet sezeryanda götürüyorlar benim normal oldu hiç ayırmadılar yanımdan😊❤️
Slndnz 1prens1prenses 26. Haftadayım. Ben de öğrenmedim cinsiyetini bebeğimin. Doğumda öğreneceğim, ama doktora gittiğimizde her seferinde baştan söylüyoruz ağzından kaçırma ihtimaline karşı 😁
1prens1prenses Meryemim 😂iyiymişşş sen öğren de annene sürpriz olsun valla bende çok sabırsız meraklı bi kişiliğim ama bu çok farklı bir deneyim olacak benim için
Shryrydn 1prens1prenses bide sevdiyim guvendiyim doktorum. Kızmayada kıyamadım. Ailede benden bawka her kes erkek istiyodu diyede duyunca sevindim
aysql05 1prens1prenses ben duramazdım öğrenmek için sanırsızlanmıştım😅 Helal olsun derim beklerim dersen😅
busrasafak 1prens1prenses bence mukemmel ben Allah nasip ederse 2.de kesinlikle ogrenmicem. Degisecekmi kaygısı da beter bisey canim. 12 de erkek 16 da kiz detaylida bakalim ne denecek. Kesinlikle öğreneceksen 6. ayda filan öğren 🤗
MeltemKocamer 1prens1prenses dayanabilseydim bende yapmak isterdim ama mümkün değil yani benim açımdan 🤦🏻♀️