kizannesii17 Bir haftalık yavrumla adaş olan Enkazdan 29 saat sonra çıkarılan Mehmet bebeği görünce birdenbire aklıma bı fikir geldi bebeğime doğumda getirilen paraları biriktirip altın yapacaktim vazgeçtim benim yavrumun annesi yanında göğsümde uyuyabiliyor. Ordakiler usuyorlar, açlar bu yüzden bebeğime gelen parayı bağışlamaya karar verdim erzak alicam ve gondercem benim için önemli olan onun sağ dogmasiydi çok şükür ki kucagima aldim şimdi sırada yetim öksüz kalan yavrulara koşmakta Unutma Türkiye o küçücük yavrular bizlere annesinden emanet anneleri babaları bu diyardan göçmüş olabilr ama biz anne baba olucaz onlara. Erzak olarak ne alabilirim bilmiyorum ama bol bol mama ve bez almayı düşünüyorum başka ne çok lazimdir
Tugce1506 kizannesii17 biberon emzik ihtiyacı gördüm birde alerjik bebekler içinde mama ekleyebilirsiniz Allah kabul etsin 🙏
Gizzgzz kizannesii17 antakyadaydım dün konyaya geçtim bol bol su ekmek mama biberon bebek kıyafeti lazım powebank lazım arkadaşlar kimse ailesine ulaşamıyor herkes kaderiyle baş başa bırakıldı yardım tırları var ama dağıtım yok doğru düzgün insanlar susuzluktan kafayı yedi Allah rızası için bişeyler yapın
-_Esra_- Gizzgzz Kardeşim neden böyle konuşuyorsun ne demek herkes kaderiyle baş başa bırakıldı görende bölgeye kimse el atmadı sanacak ülkenin yarısı yıkıldı herkes seferber oluyor böyle yapmayın.
momyy__ kizannesii17 kesinlikle en çok mama ve beze ihtiyaç var burada biz yemesek de oluyor ama minicik yavruma hiçbir yerde mama bulamıyorum dün Zar zor bir bim açıldı girip aldık kasadan geçerken tekrar deprem oldu öldük öldük dirildik
kizannesii17 momyy__ gondercem canım gondercem malesef Çok param yok keşke olsa da yüz tane biberon yüz tane emzik mama alsam ama malesf herşey de çok pahalı inan bana kenarda altınım olsa bozardim saniye bile düşünmezdim dua edicem size
Gizzgzz -_Esra_- oeda yaşayan bendim olanı söylüyorum 4. Gün yemek geldi 4. Gün kurtaranlar 2 gün sonra başladı ben kimse yardım göndermedi de demiyorum yardım tırları şehir girişinde bekletiliyor yılan kimin cebine girse o anlıyor durumu siz bir enkazın başında afat ekiplerine çıkarın diye yalvarıp onların gittiğini gördünüz mü biz neler yaşadık Allah size yaşatmasın ama yaşayınca anlarsınız ancak siz ölü kokulu sokaklarda yaşayan birini bulmaya çalıştınız mı inşallah bunları yaşamak zorunda kalmazsınız ya da sadece afat ı arayıp yardıma gelmek istiyorum deyin ve hayır cevabını alın o zaman belki yaşananları anlarsınız çok üzgünüm Allah aşkına siz böyle yapmayın olayların içinden sağ çıkmış biri olarak olanları birinci ağızdan söylüyorum. Helikopterler üstümüzden geçerken ekmek atsınlar diye bekledik biz su bulamadık tam 4 gün 4 gün ekmek yememenizi su içmemenizi ve sokakta buz gibi havada bir battaniyede oturup yardım beklemenizi tavsiye ederim.
kizannesii17 Gizzgzz yollar çok sıkıntıymis yaa kar olduğu için çok sorun oldu gerçekten de acınizi içimizde yaşadık yeni doğum yaptım bebeğimi emzirirken bile içim acıdı ordaki çocukları düşündüm
Gizzgzz momyy__ Allah yardımcınız olsun maddi olarak çöktük biz de ama elimden geldiğince sana mama bez göndereyim ulaştıracağım adres var mı
Nsrn1 kizannesii17 mama ama lütfen alerjik mamalardan da koyun, biberon emzik bebek bezi. Ve en önemlisi su. Maraşta su çoğu yerde bulanık akıyor ve içilmiyor. Bebeklere mama yapmak için, insanların içmesi için suya çok ihtiyaç var.
momyy__ Gizzgzz çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu gün bize geldi mama ve bez ihtiyaci olan çok kişi var onlar yararlansın
Armess_loya kizannesii17 kadın ped kadınlar stres den çoğu erken adet görüyorlar bu yüzden çokça ped) BEBEK maması Islak mendil BEBEK bezi İç giyim / kadın erkek çocuk. Özelikle çocuklara çikolata) Ve gıda ürünleri, un çay, mercimek, bulgur, nohut vs.