Gamze955
Gamze955 Ve sonunda ogluma kavusmama saatler var...
Oncelikle herkes sag salim evladini kucagina alsin ve bebek isteyen herkese allah dogru zamanda versin evlat ozlemiyle sinamasin insallah🙏
Ben 2 senedir bebek hasreti sonucu tup bebekle hamile kaldim ve hamileligimin basindan bu yana erken dogum riskim oldu. Ama hic bir zamanyatmadim aksine gunluk hayatima hep devam ettim renkli ultrasona girdigimde oglumun tek arter tek ven oldugunu ogrendim yani olmasi gerekenden 1 kordonu eksikti.bunun sonucundada
olmasi gerektigi kilodan daha zayif olabilirdi ve erken dogum.oldukca yuksekti. 35.haftaya geldik cok sukur doktorum sezeryan gunu planliyor bende normal dogum denemek istedigimi soyledim . tup bebekle hamile kalanlarin geneld e sezeryani tercih ettigininsoyledi. Ben normal dogum denemek istedigimi soyleyince cati muayenesi yapti 1 cm.aciklik oldugunu ve normal.doguma.musait oldugumu soyledi hatta sezeryan gununu bile.beklemezmis zaten kendiliginden gelir dedi. Tabi biz yine bi telas ha geldi ha gelecek derken 39+1 olduk cok sukur. Bugun kontrolumuz vardi doktora artik kavusmak istedigimi geceleri zorlandigimi.soyledim oda bi muayene edelim zaten ben seni bekletmek.istemiyorum normal yolla hamile.kalmis olsan 41.haftaya kadar bekletirdim dedi. Sonra nstye baglandim ve tekrar alttan muayene oldum nstde bebegin hareketleri biraz azdi. Ve yarin suni sanci alma karari aldik. Biraz uzun oldu kusura bakmayin o kadar heycanliyimki anlatamam . insallah suni sanciyla zorluk cikarmadan ve rahatca acikligim.ilerleyereke gelir bebegim yoksa sezeryan olacagim spinal. Dualarinizi eksik etmeyin olurmu ? Benim dualarimda cocuk sahibi olmak.isteyenler ve hamile olanlar olacak cunku🙏