Ebrarliva Kızlar karnında çok değisik.seyker hissediorum bebek sertlesior ve karnım kasılıyor gibi 16+5 oldum boyke bir durum yaşayan varmı normal mi acaba bebek mi toplanior yoksa anlamadım😭😭
Bir_tirtilannesi Ebrarliva evet canım normal aslında 21 haftalık hamileyim benimde kızım toplaniyor bir yere sanırım depremden dolayı olanlardan dolayı stres yaptık bu yüzden bebeklerimizde etkileniyor haliyle içini ferah tut canım sol tarafına uzan okşa biraz karnını hissetsin bebeğin seni🙏🏻🤍
Huzurumm_ Ebrarliva çikolata ye biraz normal bir durum korkmana gerek yok Çikolata ye bebeğin hareketlenmesini sağlarsın o toparlanma geçer
Mom-35 Canım korkma bebeğede yansıtırsın kendini rahatlatacak birşeyler yap muhtemelen toplanmış durumda eğer kendini çok kötü hissedersen bir doktora görün derim
Ebrarliva Mom-35 bebek kipordiyor canım zaten çikolata yedim kaç defa ama saabahtsn beridir bu var bende hastaneler yoğun diye gitmek istemedim aslında cuma günü randevum var 🥺
Ebrarliva Bir_tirtilannesi salavat getirip okşuyorum canim2 gün öncede zaten deprem kokrusundan disarisia yağmurluydu kalçama doğru düştüm bebek kipirdadi diye hastanye gitmedin o yüzden korkuyorum cuma günü randevum var
Ebrarliva Huzurumm_ yedim canım çok tşk ederim 2 gün öncede düştüm bide deprem yerlerine baya yakınız sürekli sllanioruz korku da var aslında insallh geçer tşk ederim ♥️
Mom-35 Ebrarliva canım benim bebek henüz 13 Haftalık 2. Gebeliğim bende bazen bebeğimi hiç hissetmiyorum yani ağrı şişlik filan sanki yokmuş gibi korkuyorum bazen kipirdiyorsa hiç kendini strese sokma etkilenmesin bebiş belki yaşananlardan sen etkilendin çok kendini rahat bırak