Esoli Seseeyan ne yapacağım bilmiyorum nerede kalacağız deli olacağım kaç gündür geziyoruz doğru yer bulamadım
3babymom Esoli şehir dışına bir şekilde gidebilseniz Keske şuan hastaneler sadece depremzedelere bakiyor 😢 Allah yardımcımız olsun biz de urfadayiz kaç gündür okulda dükkanda çocuklarla perişan olduk 😭
Minikmucizelere Esoli canım şehir dışına çıkma şansını yok mu deprem zedelere bakmaktan adam akıllı ilgilenen olmazsa😕
Boncukveannsi Esoli en az 2 gün hastane de kalmak için izin isteyin sonrasında mecbur bi sosyal tesis ve ya taziye evine gidin annenler bi şekil sana döşek battaniye falan getirsin orda baksınlar çünki yapacak birşey yok artık mecbur🤷
Hsb34 Esoli kalmak için antalyada otellere kapisini açtı. Aynı şekilde Instagram da br banu ciftci ekibiyle orda kimlerij olduğunun bilgisini paylasti mumkunse bak, ya da ben bakayim isim no olarak sana ulaştırayim
3babymom Esoli uçakla gitseniz olur mu acaba ben de bilmiyorum yollar hep yarılmış Allah’ım yardım et sürekli sallanmaktan pskolojim bozuldu
Minikmucizelere Esoli özele mi gidiyordun doktoruna mesaj atsan nasil olur depremzedelerden falan diye
TTtutku Esoli deprem bölgesinden farklı illere uçaklar ücretsiz eğer imkanınız varsa kapım açik bende 33 haftalık hamileyim ister Konya’ya gelin ailem orda isterseniz rize’deki evime gelin