pinarsabrii Emine-A- Esentepe hastanesi, Neşe Kaplan Karakaş. Gözüm kapalı öneririm, harikalar harikası bir doktor. Asla gözünüz arkada kalmaz, siz sormadan dahi her şeyi anlatır, arkadaş gibi yaklaşır size de. Muayene ücreti 465₺, doğum ücreti 9500₺ güncel.
Maya2022 Emine-A- gonca ogurlu pakay a gidiyorum vok iyi bir doktor çokta güler yüzlu herseyi güzelce anlatiyor hayat hastanesi
qwertqwert Emine-A- merhaba ben iltaç akkurta gidiyorum sgk anlaşmalı 1115 ₺ ödüyorum aşırı memnunum çok doktor değiştirdim eşide perinatoloj hekim riskli gebelikler alanında doçent ikisi muayehane açıyorlar orda fiyatları çok daha uygun olucakmış kesinlikle dene derim
qwertqwert Emine-A- ben acıbademden iltaç akkurt takipliydim sonrasında fsm de klinik açtı 600 tl muayene ücreti detaylılarımı eşi doçent perinatolog mehmet özgür akkurt yaptı bir sürü hekim değiştirdim en memnun kaldığım iltaç hanım yeni doğum yaptım pembe mavide kesinlikle öneririm araştır canım kuzenim başladı şimdi iltaç hanıma
pinarsabrii Misketlimonum evet, benim bebeğim 37ye kadar hep makat gelişti. Ben sezaryen olayım 38de dedim hep bekleyelim normal doğumu dönme ihtimali var dedi. Ve gerçekten de döndü. Sonuna kadar hep normal doğum olarak gidiyor
pinarsabrii Emine-A- muayene 465₺ dediğim gibi, ama ben ikili üçlü testlere girmedim. Sadece detaylı ultrasona girdim, oda baska ayrı bir merkezde girdim. Haliyle üçlü testin fiyatını bilmiyorum
qwertqwert Yasooliii evet gerçekten çok iyiler mart sonu açıcaklarmış FSM caddesindeymiş yeni yerleride ben onlara takipliyim aklınıza takılan soru olursa gittikçe öğrenir bilgilendiririm sizide kesinlikle İltaç hanımı tavsiye ederim eşide perinatolog hekim Doç dr mehmet özgür akkurt 🌸
Yasooliii qwertqwert Özgür beyden çok iyi yorumlar duydum zaten ama ben kendi doktorumu da çok seviyorum , peki klinik açınca Acıbadem’den ayrılacaklar mı ?