Zelisizmm Melikesare hayırlı uğurlu olsun Sağlıklı ömürler dilerim 39+4 olarak bekliyorum ama nedense çok uzakmış gibi geliyor doğum yapmak
krdelen41 Melikesare doğumdan bikaç gün önce bulantı kusmanız olmuşmuydu acaba ? Bende 37+5 im kusmaktan içim dışıma çıktı
Nur_19 Melikesare Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah bizde 39+6 olduk Cuma günü suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz inşallah 🤲🏻❤️
Melikesare Zelisizmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah bn de 39+2 deydim bi baktım her şey olup bitmiş☺️
Melikesare Kubrak2016 amin çok teşekkür ediyorum Allah size de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ☺️
Melikesare Nur_19 Allah razı olsun şimdiden kolaylıklar diliyorum Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🥰 sakın stres yapmayın kendinizi kasmayın o süreçte bol bol nefes alıp verin gerisi geliyor Allah’ın izniyle🥰
Melikesare Kimekonusuyorum bilgilendirme amaçlı yazmadım sadece mutluluğumu paylaşmak istedim her şeye muhalefet olmayı ne kadar çok seviyorsunuz