Gzdtrtl 39+4 olduk hala tik yok temizlik yapiorum sıcak duş filan banamisin demiyor 😊 onceden yürüyüş yapiyordum ama hava cok soğuk hasta olurum diye çıkamıyorum anca markete filan 😊
Kubra-ulas Gzdtrtl erkekler geç geliyormus 😐 bunun canlı örneklerini de etrafımda gördüm. Benimki de oğlan 21 haftalığız daha. Arada bir konuşuyorum sağlıkla 38 de gel tamam mı 40 a kadar bekleme diye nasihat ediyorum ama bakalım göreceğiz 🤭 Rabbim herşeyin hayırlısını versin
_Gunes Gzdtrtl benimde kizim gelmek bilmiyor 🙄 39+4 olduk bizde 🥰 bence kova burcu bebekleri inada bindirdiler 😂😂
sagyanak ananas adaçayı hurma ahududu yaprağı manda yoğurdu 😀 bu komboyla doğurursun bence canımm inşallah sağ salim kavuşun 🙏🏻 💓
Gzdtrtl Kubra-ulas hahaha kiyamam canim bizimde iste 3 gun kaldi gosteriyor diom oglum gel artkkkk beni mahvettin kalkamiyorum yatamiyorum yokkk hic dinlemiyor 😄😄😄 Amin canim bu arada sağlıkla gelsinlerde beklicez 😊🙏
Dolphin16 Canım erkekler geç geliyor benim oğlum 40 haftayı geçmişti olduğunda o gelicek zamanı biliyor annesi merak etme sen 😀
Gzdtrtl Dolphin16 ahhh evet canim cevremdekilerde 40 kı 3 4 gün gecer diyorlar ama bende sabir birakmadi bekliyecegiz mecbur saglikla gelsinlerde 🙏🐣😊
Kubra-ulas Gzdtrtl 9 ay bekliyoruz da son günler insan artık sabırsızlanıyor ☺️ sabrın sonunda çok güzel şeyler var o yüzden beklemekten başka çaremiz yok ☺️ acaba sezeryanda da 40. Haftayı falan bekliyorlar mi
Gzdtrtl _Gunes maşallah canim bakalm once hangimizki doğacak 😄 yazalim birbirimize kova burclari zor oluyor zaten 🤣
Gzdtrtl Kubra-ulas evet sabırsızlıkla bekliyoruzzzz 🙏😅 sezeryanı hic bilmiyorum canim şuan her hafta gidiyorum kontrle ama tık yok 😅😁
_Gunes Gzdtrtl gebelik sekerim oldugu icin gününü gecirmiyorlar canim suni verecekler o yüzden yatacagim 😊
Gzdtrtl _Gunes anladim canim benimde devlet hastanesi o yüzden pazartesi kontrl gidicem yine 40+1 oluyorum o zamana bakalim bana napcaklar 😊