deryarslan00 Hdkj 40+3 su az görüldü yatış verildi muayenede iki gün suni cektim acılmam olmadı kalp atışı riske girince bebeğin sezeryana alındım. 28 günlüğüz simdi🥰
Aselzerya Ece61 ikinci kızımda son kontrole gittiğimde tan 39 haftalikgi nst ye bagladilar falan sonucu doktora gösterdim 5 günün var dedi 5 günde olmasa gel dedi tam 5.gunde doğum yaptım çok sukur
Ledeyna21 Ece61 hareket halinde olun çok fazla yatmayın merdiven çıkmak hurma yemek korunmasız cinsel ilişki (yasağınız tehlikeniz yoksa) ve yapabiliyorsanız perine masajı
Ece61 Ledeyna21 vallaha bu karlardan dolayı çok çıkmıyorum düşerim falan diye korkuyorum açıkcası ama hurma falan da yiyesim yok hiç bir şey yapmıyormuşum ben meğerse 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ece61 Ledeyna21 eşimde cinsel ilişkiye girmek istemiyor korkuyor açıkcası ki bende zaten pek istemiyorum 🫣
Ledeyna21 Ece61 ya zaten o karın hormon ve acılarla zevlkle girilmiyordur illaki ama faydası var gerçekten hurmayıda yiyin
Ece61 Aselzerya bana öyle bi şey de demiyorlar devlete gittiğim için ama özel de doğurmak istiyorum tabi gitsem alttan muayene olarak bakar da ben pek istemiyorum sancım gelsin gidim diyorum ne yapsam acaba