Her__sey Iyi aksamlar bebeyimin kafasi yukarida hala doğum pozisyonunu almadi,ne yapa bilirim bilenler yardim etsin lutfen,bir yolu varmi?
Ela344 Her__sey 35-36 haftalarda aynı şey bende de olmuştum canım ben her gün sabah ve akşam yatmadan 5 dakika önce bebek yağıyla karnımı yağlayıp aşağıdan yukarıya sonra yukarıdan aşağı doğru masaj yaptım hafif daireler çizerek 1 hafta içinde çok şükür doğum pozisyonuna geçmişti dene istersen canım ☺️
pinarsabrii Her__sey benimde hep tersti. 37+0da kontrole gittiğimde döndüğünü öğrendik. Biraz daha bekleyin, daha haftanız var🤗
Her__sey 1Gunes ben 33 haftalik hamileyim kardesim,azeriyim buradaki doktorlar simdiden tedirgin etmeye basladilar beni,sezeryan olucak donmezse ,bende hic istemiyorum sezeryan olmasini
mervegny1 37+4 bebeğim dönmüyor inatla doktorum da sezaryen diyor ben istemiyorum 🥹 ay dönseler bir rahatlıcaz
KizMoom Biz de bugün 39+0 olduk dönmedi maalesef cuma.gunu sezeryana gireceğim 🥰 Öncelikle hakkınızda hayirlisi ne ise hem bebek hem sizin için o olsun inşallah 🙏 Kuzenim secde pozisyonunda durursan bebek dönüyormuş dedi ama denemedim açıkçası aklınızda bulunsun
Her__sey KizMoom Allah saglicakla kucaklamayi nasib etsin canim,iyi haberlerini bekliyoruz insAllah🙏🙏🙏🙏
Kubrak2016 Her__sey benimkinin de kafazı aşağıda ama yüz geliş olduğu için bekliyoruz hala 40+2 oldum. Sanırım arkasını dönmeyecek 😅