Canor Kızlar dört farklı markanın testini yaptım inanamadığım için dördü de silik çıktı başına gelen var mı yardımcı olur musunuz?
Canor Ruken_07akkus kuzum imkansız tamam yumurtlama çatlamayı buldum değerlendirdim ama bu kadar hızlı olamaz hala şoktayım
Hallerimvarbenim Canor Benimde çok hızlı olmuştu iki haftalıkken hissetmiştim belirtileri 3 haftalıkken testte böyle çıkmıştı silik şekilde
Canor duu valla emin olmak için suya tuttum kuruma çizgisimi diye ama çizgiler duruyo hala yarın başka bi test alcam eğer gene silik çıkarsa kan vercem
Mom-35 Ben de şuan ki gebeliğim de 3 tane test yaptım ikinci çizgi 3 testte de nerdeyse yok gibiydi kan verdim pozitif çıktı inşallah hayırlı haber alırsın 🤲
Canor Mom-35 amin kuzum yani belirtim koltuktan kalktığımda baş dönmem oluyodu gözüm kararmaya başlıyodu öylesine bi yapıyım dedim genede çok ümitlenmek istemiyorum açıkcası bat 10 gün kaldı
Mom-35 Canor Canor canım sen direk kan vermeye git benim bebek geç döllenmiş ben çok erken öğrendim gebe oldugumu doktor korkuttu beni dış gebelik düşük olacak diye çok şükür saglikliyiz seninde geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden silik çizgiler çıkması normal bekleme