Nidaarden Merhaba marastan Mersine geldim depremden kurtuldum bir kadın doğumcuya gitmem lazım 7 aylık gebeyim mersinde bana iyi bi doktor adı verir misiniz
Merrose Nidaarden çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Forum yaşam hastanesinde ahmet ışıktana gidiyorum ben memnunum telefonla iletişimi de kolay sağlıyorum eğer özele gidecekseniz düşünebilirsiniz. Devlete hiç gitmediğim için öneride bulunamayacağım maalesef
Ysm0307 Nidaarden bende maraştan mersin e geldim 36 haftalık hamileyim Mersin şehir Hastanesi’nde yatısim yapıldı
Pdrciannee Nidaarden prof dr filiz çayan var ama özel muayenehanesi var kendisinin. Çok iyi bir doktor riskli gebeliklere bakıyor. Eğer özel muayenehane düşünüyorsanız tavsiye ederim
Gizem-eruzun Öncelikle çok çok geçmiş olsun 🙏🙏 mersin merkezdemisiniz? Ozelemi gideceksiniz? Devletemi?
Nidaarden @“Merrose” özel hastaneye gideceğim banka calisaniyim bankanın anlaşmalı olduğu medicalpark varmis orda gideceğim bildiğiniz doktor varmi kizlar bebeğim hareket etmiyo cok merak ediyorum :(
Nidaarden @“Gizem-eruzun” ben iyiyim çok şükür tansiyonum cok düşüyor birde bebeğim hareket etmiyor merakliyim özele gideceğim medikalpark varmis orda iyi bi doktor biliyo musunuz
Ysm0307 Ben zaten maraşta da hastane de yatıyordum 10 gündür deprem olunca hastaneyi boşalttık buraya geldim kim olursa olsun bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin dedim