40+2 baktık bebiş gelmiyor hiç ağrı yok tık yok dedik biz ona gidelim..
17.01.23 de düştük Bolu yoluna ☺️ Kendi doktorum olmadıpı için başka bir doktora randevu almak durumunda kaldık eşimde KGM de çalıştığı için izini zor bulabiliyorduk bütün izinleri kontroller esnasında harcadığımız için. Neyse…
Girişimi yaptırdık.. girdik doktorun odasına ultrasonla bir güzel baktı kilo tahmininde bulundu 3.850 kg Desim ne ağrım var ne sızım açılmama da bakmadı açıkcası hem ben istemiyordum hemde ağrım yok diye doktor bakmak istemedi. Günün gelmiş istersen sezeryana yarın alabilirim istersende beklersin normal doğum için dedi. Beklemek istedim ama sonra düşünmem gerektiğini söyleyip benden saat 2 ye kadar haber vermemi istedi o sırada normal doğumu bekleriz ama ağrın olmadığı için sancı verebiliriz bir kaç tane ama açılma yine olmazsa sezeryana almak zorunda kalırız bebeğide strese sokarız dedi elime iki onay kağıdı verdi biri normal doğum için biri sezeryan… Çıktım odadan biraz korkmuştum hamileyken bilincinde değildim olanların yada bir anda korku geldi anlamadım ağlayarak çıktım eşim yemek yemeğe götürdü vs. Sezeryana karar verdik… Yarın saat 8 de gel dedi..
18.01.23 yatışım yapıldı eşim yanımdaydı biraz tedirgindim sezeryanı pek iyi anlatmadılar çünkü bana neyse saat 9 gibi ameliyat kıyafetleri geldi eşim giydirdi. Heyecanla ve korkuyla bekledim sesim bile çıkmadı.. Girdim ameliyathaneye hiç bişey hissetmedim iğnelerden başka 😁 bu muydu len dedim 10:32 de oğlum doğdu.. Yatırdılar kucağıma öptüm kokladım sonra aldılar götürmüşler odaya… Ben herşeyden habersiz.. odaya geldim oğlumla kavuşacağım diye.. oda da yoktu hemşireler kontrol amaçlı bakmak için aldı dediler.. 1 saat oldu yok sordum cevap yok.. 2 saat oldu 3-4 derken içimde bi korku başladı dışarıdan bir bebek sesi yükseldi ağlayarak açın kapıyı oğlum geliyor dedim ve eşim şaşıratak kapıyı açtı bebeğim kapıdan girdi… Herkes ağlamaya başladı birden çünkü oğlum Yoğun bakımdaymış…. Sonrası kavuşma sonrası mutluluk Sezeryandan korkmayın… Kimsenin anlattığını dinlemeyin 1-2 gün ağrı geçti bitti dimdik ayaktayım :)