esmanurbr_ Arkadaşlar Tuncelide yaşıyorum. Elazığa Perinatolojiye sevk edecek doktorum. Şehir hastanesinde bir doktor varmış istersen üniversiteye de gidebilirsin dedi. Daha önce gittiğiniz var mı hangi doktoru tavsiye edersiniz ?
Sevval0308 esmanurbr_ canım şehir Hastanesi’ne şimdi gitsen sana Martin sonuna randevu veriyor tek doktor var. Araştırmanın bedava olanı nasıl bilmiyorum ama özel diye geçeni 300 lira gibi bir ücreti vardı sanırım sabah gidiyorsun öğlen içten sonraya sıra veriyor sana bu şekilde eşinle de girebiliyorsun diye biliyorum arkadaşım öyle yaptı iki hafta önce bizimde bu ayın sonunda detaylı USG inşaallah. Araştırmaya gideceğim Allah izin verirse
Narinsuu esmanurbr_ özel muayeneye gidebilirsin araştrmaya. Saat üçten sonra özel muayene aliyrlar. 250ydi giriş ocaktan önce. Şeyda hanm var genelde o bakiyr detaylı için ayrı bı perinolojiye göndermiyr sanrm.
esmanurbr_ Sevval0308 Tunceli’deki doktorum sevk kağıdı vereceği için oradaki doktordan ekstra randevu almama gerek yok diye biliyorum. Bana istersen şehir hastanesine istersen üniversiteye sevk yapayim dedi. Yarın yapacak sevki hangisi daha iyidir diye merak ettim
Narinsuu Narinsuu oraya sabahtan gitmenize gerek yok ya. Web sitesinden alın randevu saati tarihi kendinz Belirleyin
Narinsuu Sevval0308 link atamam ama googlede fırat üniversitesi hastanesi yazın ilk cikan başlıkta web sayfası yaziyr girin randevu ala tıklayıp kayıt olun. Sonra özel muayeneyi seçip bölüm belirtin
Narinsuu Sevval0308 evet. Araştrmada kadın doğuma alyrsnz özel muayenede doktor kendisi bakiyor. Ben son anda vazgeçip özele gittim orda da doktor kendisi baktı bı yere yönlendirmedi