YelizMami 37 haftamızı doldurduk bu gece artık doğurmak istiyorum sağlıkla gelsin inş Doğumun normal görünüyor sizde durumlar ne kızlar ..🤗🙏🏻❤️
BusraSY YelizMami bende 38+1 haftalığım. Düzensiz sancılarım var 😍😍 1.5 cmde açılmam vardı geçen hafta. Hayırlısıyla artık doğsun istiyorum 😍
ardengunes YelizMami 37+2 olduk bizde şafak 19😊 kasilmalarim çok fazla oluyo bu ara şimdi yatayim dedim uykusuzluktan olucem uyuyamiyorum doğru düzgün sağ kasigima bi ağrı girdi ne uyku kaldı ne bişey zaten ogluşum da uyandı Fink atıyor nasıl uyunur ki şimdi 😂
YelizMami BusraSY bende doğsun istiyorum artık hamilelikte gzl di ama artık koklamak istiyorum merak ediyorum 🤗🤗
YelizMami ardengunes benimde kasılmalarım çok oluyor birde rahmime iğne sağlanıyor gibi oluyor inş güzel bi doğumumuz olur ya açılmamız iyi okur inş 🙏🏻🤗
ardengunes YelizMami rahim ağrısı oluyo bende de özellikle gezdiğim zaman bak dün ütü yaptım alt tarafi 5-6 tane bişi suan bile wc ye kalkarken bi ağrı oluyo tutarak gidiyorum resmen 😂 aminnnn canım inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Sedaaaa YelizMami normal dogum dan korkuyorum psikolojim o kadar bozuldu ki anlatamam sırf bu yüzden istiyorum sezaryani
guluzarozgenc Bu gece itibariyle 37+1 olduk bizde. Cumartesi kontrolde 3250 cikti kilosu iri bebek olabilir 5 kasimda gel bi daha bakalim eger yine boyle iri cikarsa normal dogum zor olur dedi bekliyorum iste haftaya pazartesi kontrol var kucuk sincabim ne kadar olmus bakacagiz ona gore ya sezeryan yada normal bekleyecegiz😍
YelizMami guluzarozgenc maşallah bana da iri bi Bebek diyor hep son ana kadar beklicez dedi doktorum eğer seni ve bebeği zorlayan bi durum olursa sezaryen olur dedi 35 haftalıkken gitmiştim 3 kilo olmuştum oğlum
guluzarozgenc Elifela ayaga kalkmaya calisinca bide arada yuruyunce oluyor. Heralde kafa o tarafta oldugu icin oluyor yerlesmeye mi çalışıyor bilmiyorum ki