Arzuozturk 8 haftalık hamileyim ,kalp atışını duyduk ,kan testi yapıldı ve anti cmv çok yüksek çıktı başına gelen varmı,lütfen başına gelen anneler varsa beni bilgilendirsin,bebeğe bi zararı olurmu diye çok korkuyorum
esnyz14 Arzuozturk doktor size avidite testi yapabilir hem igm hem igg pozitifti bende. Avidite yapıldı kaç hafta önce geçirdiğime bakıldı. Çok şükür hamilelikten önce geçirmişim. Genelde avidite yüksek geliyor bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum korkmayın ve üzülmeyin 🙏🏻
2627bal Arzuozturk şimdi durumunuz nasıl bende avidite yaptırdım pozitif dendi gittim enfeksiyon bölümüne kendim bı araştırmaya girdim on iki günde çıktı dün yani negatif iyisin dedi rahatladım ama kadın dogumcular aldır diyo direk
Arzuozturk esnyz14 ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum korkuyorum bilmediğim içinde,panik oldum inanın,sonuç göstermeye gidicem devlet hastanesiydi,avidite testimi istiyorlar tekrar gittiğimde,birde her kan testi yaptığımda yüksek mi çıkacak bebeğe zarar veririm çok korkuyorum
esnyz14 Arzuozturk doktorunuz gerekli görürse avidite testi yapar size, endişenizi anlıyorum. Eğer bir sorun varsa mutlaka yapacaktır. Bebeğe zarar verip vermediği konusunda, hamileyken geçirip geçirmediğiniz önemli. Bu testte de buna bakılıyor zaten. Her testte yüksek çıkar mı bilmiyorum tabi 12 haftalığız ikili test için kan vs vermedim cuma gideceğim ama hep yüksek çıkacağını sanmıyorum. Ama avidite testinin yüksek gelmesi gerekiyor 🙏🏻ki genelde yüksekte geliyor dediğim gibi stres yapmayın ilk fırsatta doktorunuz ile görüşün
Arzuozturk esnyz14 çok teşekkürler bilgi için çok sağolun🙏🏻🌸inşallah dediğiniz gibi çıkar inşallah bir sorun çıkmaz hepimiz için🙏🏻başına gelmeyen endişe ediyor inanın
esnyz14 Arzuozturk biliyorum aynı yoldan bende geçtim ama inanın boşa üzülüp ağlamışım yani, doktorum bile demişti manyak mısın sen boşuna üzülmüşsün aviditeler genelde yüksek çıkar diye. Güzel düşünün güzel olsun 💕
Arzuozturk esnyz14 allah razı olsun çok teşekkürler 🤲🏻inşallah bizdede bir sıkıntı çıkmaz ,Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Samira25 Genellikle cmv igG pozitiv cıkar cmv İgM yada Avidite verin . Yenimi qrip oldunuz?? Ve ta şuanda hastamisiniz?
Nisanrrerdag Samira25 bn verdım de aynı durumu bnde yasıyorum CMV PCR avıdıte mı Bnde bunun sonucu cıkmısta antı CMV lere tekrara bakıldı vurus yok gorunuyo avıdıteyı beklıyorum sızce cıkmıs mı sınlıd boyel mıydı
Arzuozturk Nisanrrerdag Geçirilmiş hastalık denildi ,doktor bir sıkıntı yok dedi ,içim rahatladı inşallah sizinde bir sıkıntı yoktur
[silindi] Aynı durumlari yaşadım ağladım kahroldum. IgM igg pozitif çıktı hemen avidite yapıldı yüksek çıktı. Önceden geçirdiğim anlasildi şuan daha iyim
ozlemebe Benimde cmv ikiside pozitif çıkmıştı avidite testi yüksek geldi eski enfeksiyon denildi çok korkmuş ağlamıştım kalbinizi ferah tutun özelde bu avidite testi yapılıyor yaptırabilirisniz
Fatmaacylnn 2627bal sakın onları dinlemeyin benim de hep pozitif çıkıyo yüksek geliyor 6 buçuk aylık oldu antibiyotik başladılar
2627bal Fatmaacylnn bugün gittim PCR testi yaptırdım diyince şok oldular nerde ne kadara yaptırdınız dediler bedava bu hastanede yaptırdım bebek iyiymiş dedim Dr daha PCR testinin enfeksiyon bölümünün yaptığını bilmiyo inanın ki bebeğim erkekmiş öğrendim bu arada Allah herkesin bebeginyle sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah