Zltly46 Arkadaşlar kahramaraştayım 29 haftalık hamileyim deprem çok büyük etkiledi bizi sancılarım var ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana dua Edin 🤲🏻
Merveee_56 Zltly46 canim nolur bırakma kendini nefes kontrolünü sagla ve çok fazla hareket etme acilman olmasın Allah yar ve yardımcın olsun rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah 🙏 ismini söylersen adına okuturum Allah’ın izniyle
minik_koala_ve_annesi Zltly46 orada seyyar hastane kurulmadimi canim bir kalp atisi vs dinletebilirsen cok iyi olur
dmttkzgl Dualarımız elimizden geldigince hepiniz icin senin gibi annelerimiz icin. Canım benim rabbine sıgın zikir et stresten kaynaklı bu durum cok normal peki doktoruna doktoruna ulasabildin mi arayıp sorabildin mi ?
Zltly46 dmttkzgl hayır maalesef buradan çok ölü var iletişim sıkıntısı var şarjlarımız bile yeni bir yerde doldurabildik
Zltly46 Erken doğum olur diye çok korkuyorum stresten soğuktan donuyorum düzensiz beslenme dualarınızı eksik etmeyin..
Dilaninboncugu_61 Zltly46 rabbim yar ve yardımcın olsun seni ve meleğini korusun soğuktan da olabilir sıkı sıkı sar kendini olur mu 😓😓🤲🤲
Birerkekbirkizannesi Zltly46 lütfen kendinizi bırakmayın. Evladınız sizin iyilik halinize bağlı her anlamda. Doktorumla sizi görüştürebilirim kendinizinkine ulaşamıyorsanız. Belki konuşmak iyi gelir.
Nurteke Yakınlarda yetkili birileri yokmu durumunuzun ciddiyetini bildirseniz gebesiniz sonucta acil bakilmasi lazim
Aynenkanka Zltly46 @-_Esra_- hanımın ismini çok görüyorum kardeşim belki bir yardımı olur eğer yorumu görüyorsa🙏🙏
-_Esra_- Zltly46 Bana ulaş bakalım bir konuşalım sakin ol. Uçağa yada askeri helikoptere binebilir misin ?
Zltly46 dmttkzgl çok teşekkür ederim korktuğumuz olmadı şükür erken doğum vs idrar yollarım enfeksiyon kapmış o dönem onun verdiği sancılarmış şükür şu an 36 haftamın sonuna girdim 24 Nisan da doğumum var o dönem dönüş yapamadım uzun bir süre uygulamaya görememiştim malesef