Nazendehanim Biroglanannesiii niyetiniz ve duanız yeter, gelen çocukları sahipsiz bırakmayacağız emin olun ❤️
Begumd Azizinannesi2 bebeğin yaşama tutunmasına vesile oluyorsunuz keşke allah bana da nasip etseydi. Ancak hamileyim… Mutlu olun bence bir bebeğe ve anneye yapılabilecek en güzel iyiliği yaptınız belki yetim bebis…
Azizinannesi2 Begumd aynen anne baba yok ölmüşler 5 yaşındaki abisi de ölmüş hakkimizda hayırlısı olsun
Azizinannesi2 Baymehal inşallah buradan bir suru bebek gitti hastanelere lutfen elinizden geleni yapin
Azizinannesi2 minik_koala_ve_annesi haklisiniz ne yapalim canim 4 gunluk iken enkazda kaliyor bugun cikiyor enkazdan annesi ölü olduğunu duyunca vicdanim el vermedi
Azizinannesi2 fatiss yok benim ikinci kiz emzirmeye çalıştığım bebekte kiz onun abiside varmış 5 yaşında enkazda ölü çıkmış bir kendisi kalmis daha 4 günlük iken enkazda kalmis
fatiss Azizinannesi2 dimi kimbilir anneleri ne hazirlik yapmisti dogum icin . Her sey nasip iste. Benim arkadasim orda gorev yapiyirdu hamile 8 aylik hala enkazda kizi ve kocasi kurtarildi o yok
Eylulmom_ Azizinannesi2 sen en güzel olanı yapmışsın güzel kalplım benim ❤️ sen nasılsın iyimisin durumun nasıl çok merak ettik seni
Azizinannesi2 Eylulmom_ sağol canım ❤️ idare etmeye çalışıyoruz kardeşlerim enkaz altında sinirden gülme krizine giriyorum iyice psikolojim karıştı
Eylulmom_ Azizinannesi2 ayy rabbim sağ Salim çıkmalarını nasip etsin insallah karşılığa biliyorlar mı eksiklerinizi ulaştımı yardımlar elimden gelen birşey varsa herzaman