Merveee_56 Tgyh benim eltim aynı durumu yaşadı erken doğuma sebep oluyormus plesanta yaşlandıkça bebek beslenemiyor 2 doğum yaptı eltim ikiside 7 aylıkken oldu dogumlari
Bskaymazz Tgyh Banada 34. Haftada demişti 39+2 de doğurdum. Bebek plesanta yaşlanmasına rağmen besleniyorsa sıkıntı olmaz demişti olmadı da çok şükür 😇
Tgyh Bskaymazz Kaç kilo doğdu sizin bebişiniz benimkide besleniyor ama çok alamıyormuş acaba kilosu az olursa doğduğunda sıkıntı olurmu endişeliyim biraz
pediatrihemsiresi Tgyh 10 gün öncesi kontrolde yaşlanmaya başlıyor dedi 10 gün sonra kontrolde kan akımı yavaşladı 10 günde 50 gr aldı hemen aldı
Bskaymazz Tgyh 3685 doğmuştu. Yo hiç endişe etmeyin kötü düşünmeyin bence aşırı kilolu olması da çok iyi değil :)
Tgyh Bskaymazz Evet tabi önemli olan sağlıklı olması ama benim tam kilo alması gereken zamanda durdu biraz zaman geçip daha geç yaşlanma olsaydı yine düşünmezdimde
Tgyh Bskaymazz 2100 ama 34+4 şuan 32 de koyuldu tanı çok az az alıyor haftasıyla uyumluydu hep ozamana kadar o zamandan sonra hep minimum aldı
Bskaymazz Tgyh Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle takmayın kafanıza stres bile etkiliyor bebeği herşeyin hayırlısı 🌸
maviportakal bende şuan 40. haftadayım plasenta yaşlanması var dedi nst de sanci çıktı ama ben anlamıyordum yarin yine nst ye girmem lazım acaba bi şey olurmu bebişim şuan 3350 civarında kilosu
Tgyh maviportakal Kilosu iyi bence inşallah birşey olmaz geç haftalarda olunca iyi yine benimki erken çıktı
Syd53 maviportakal bende 38+3 tanı konuldu ayrıca kalp atışlarında düzensiz di 38+4 de doğuma alındım 14 saat oldu bebeğim doğalı şuan mışıl mışıl uyuyor ☺️