Mugeliya koruma aileyide biliyorum yanlış anlamadım sadece ben fikrimi beyan ettim o çocuklar direk enkazdan çıktığı gibi direk bir aile yanına yerlestirilince sizce duzelicekmi dediğiniz gibi sanmıyorum kardeş olanlar aynı aileye verilmeyecektir koruyucu da olunsa tamamen evlatta edinilse onlar için daha büyük travma bu he yine verilsin koruclyucu aileye ama şimdi degil en azından yurtta kısa bir süre durabilir direk hop ordan al aileye ver koruyucu olsun yipranirlar enkazdan ziyade şöyle soylim ben canlı kanli yasadim bir aile vardı tanıdığım hastaneye her geldiklerinde yurt çocuklarını görüp uzulurdu koruyucu aile oldular devlet tarafından kontrol altindalardida onlarinda kendi cocuklari da vardı ama kendi çocukları sürekli soru sorardı ederdi aile açıkçası çok iyi olmasına rağmen belli bir yerden sonra kendi çocuklarına daha çok yöneldiler bu arada soruyu aileye değil önce evine gelen cocugua sorardı annesi anlatmıştı birgunde çocuk dayanamayıp annesine beni sevmiyorsunuz vs gibi laflar söylemiş aile dayanamayıp koruyucu aile olmaktan çıktılar iyilik yapım derken kötülükte olur koruyucu olunacaksada ona göre tedbir alınarak yapılmalı