Edasnbl Eminim bana gelene kadar çok kişi vardır ama keşke elimden fazlası gelse sizin için, evimiz de müsait odamızda var hamdolsun yiyecek ekmeğimizde ama Antalya’dayız sizi çok ama çok iyi anlıyorum benim eşimde devlet memuru eminim öyle bir durum olsa bizede izin vermezlerdi ama tüm kalbimle söylüyorum ki karnındaki evladını düşün lütfen. Ben daha yeni hamileyim şuan bile öyle içim acıyor ki, günlerdir km’lerce uzaktan izlerken perişan oldum oradakileri hayal bile edemiyorum. RABBIM enkaz altındakilere güç kuvvet ve dayanma gücü versin, onlara yardim edenlere de beden gücü nasip etsin, tüm kalbim ve duakarim sizinle. Evet eşine destek olmak yanında olmak istiyorsun ama sana verilen emanete sahip çıkmak önceki görevin. Yakın olsaydık ta son zamanlarını rahat geçirmene bir nebzede olsa katkım olsa, hani ne zamana kadar kalınır demişsin ya bi yol bulunana kadar bir hal çaresi olana kadar kalırdınız❤ Elimden sadece bu mesafede bunları yazmak geliyor şimdilik ama lütfen dediklerimi bir düşün önce evladın önce emanetin 🙏🙏🙏🙏