Rabia_91 Kızlar 13+0 dayım bugün. İlk defa bel ağrısı duydum bugün. Sanki sol tarafımdan belime bişey batıyor gibi oluyor anlık, koşa süre sonra geçiyor. Normal mi sizce? Bi de bel ağrısı olmaması için tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı?
ArvenMom Rabia_91 normal rahim genişliyo ve bebek gelişiyo haftan ilerledikçe ağrın olucak ama korkulcak birşey değil ben 12 haftadan beridir ağrı çekiyorum
Tcher123 Rabia_91 canım benim de aynı 13+6 yız sol tarafıma belime bir anda ağrı gidiyor özellikle ayağa kalkarken oluyor
Likayolcusu ArvenMom aynen yapıcak bi şey yok benimde ikiz gevelik 17 haftalığız bazen bel ağrısından ağlıyasım bile geliyor 🙁
ayse0943 Gün içerisinde özellikle bel agrısı yaşayacağın işler yaptıysan sonrasında bıçak saplanıyor gibi olur ayağa kalkamadıgım oldu benim Kendine şu zamanda fazla yüklenmeden işlerini gerçekleştir İnsan farketmeden bile eğilip yapıyor işlerini sonra beli bi anda ağrımaya başladı gibi düşünüyor bedenimize önem verelim 🌸🌸
Rabia_91 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Yarın doktor kontrolüm de var zaten. Sorarım olmadı doktora da.