Sevimefealp Kucuk_melegim kasılmaları engeller ben normal beklerken son 2 haftada kullanmamı söyledi doktorum
bluepoint Tesadüf mü bilmiyorum ama Diasporal kullanan bütün arkadaşlarım normal doğumu sonuna kadar bekleyip sezaryen oldu
Kucuk_melegim bluepoint bende bıraktım kullanmayi 2 haftadir ama kan basincim hep düşüyor duzensiz tekrar baslaşami diye düşünüyorum karar veremedim ya
Kucuk_melegim Dyg___ gercekten mi bunun mg onemli mi bu durumda aceba içsem mi ya tansiyonumu belki düzenler kan basincimi
3babyannesy Dyg___ 36da kaç kilo doğdu bide kendi sancinlami suni ilemi yanlış anlama açılmam varmış benide yarın doğuma alacaklar ondan soruyorum erken diye uzulyrmm
Mervetnl Kucuk_melegim doktorunuza soraanız en doğru bilgiyi o verecektr. Ben kramplarım ve kasılamam için 6. Haftadan beri kullanıyorum 34 haftalığım şuan.
Kucuk_melegim Mervetnl ay ben o doktoru varya dunden beri mesaj atıyorum ariyorum cevap vermiyor gerçekten
Mervetnl Kucuk_melegim ulaşılamayan doktor en kötüsü anlıyorum sizi. Belki sağlık ocağına falan danışabilirsiniz yarın
Dyg___ Aynurkyozkan hayır yapmadım hiç sahilde bazen yürüdüm birde denize girdim. Hatta doğum yaptığım gün bütüngün denizdeydim eve geldiğimde aniden suyum gelmişti
Akpnryn 36 haftalık gebeyim doktorum magnezyum kullanımını kesmemi söyledi doğum sancılarını azaltıyormuş ve sancı geldiğinde ilacın etkisi ile hissetmiyormuşsun..
Aysenurozs Kucuk_melegim canım magnezyum tansiyon düşürür. Normal doğum bekleyenlerde kesilir kasılmaları azalttığı için. O yüzden sen başlama