Nazlican46 Marasta evimiz hasarlı dışarıda kalıyoruz artık dışarıda yaşam yok heryerde yıkık evler var psikolojikmwn bitigim aksaraya ablamın yanına gideceğim ama aktarmalı 16 saat sürecek sürekli sancım var ama burda bütün hastaneler ceset dolu kapısına kadar hastanede bu şekilde doğum yapamam heryer cesetten kokuyor çok kötüyüm gitsem bebeğimi riske atarmiyim gitmeli miyim siz olsanız naparsiniz lütfen akıl verin 39 haftama girmek üzereyim nişanım gelmişti öncesinde ama doğum başlamadı ilk gebeligim bu napicami bilmiyorum
abcd-16 Nazlican46 çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Uçak seferleri de varmış onları değerlendirdiniz mi riskinizden dolayı öncelik verebilirler diye düşünüyorum.
Avukathanimm Nazlican46 hemen bir an önce gidin, zaten zor şartlarda kalıyorsunuz, yolculuk da ondan ne kadar zor olabilir. Ben de osmaniyede yaşıyorum, ebe bir an önce gidin burda sıkıntı yaşarsınız sancı başlarsa dedi karamana geldim bugün 38 haftalığız.
deryarslan00 Nazlican46 devamlı oturma canım arada ayağa kalk ve dua et ki orda olman da çok sağlıklı değil gitmende en azından bi ihtimal var
mommyily Nazlican46 kuzum uçak seferleri var onları düşün öncelikli olarak Kayseri’ye inip ordan Niğde’ye geçmen daha iyi olur ama uçak olmazsa bile git bence çünkü orda olman seni kötü etkiler
Nazlican46 Avukathanimm off gerçekten mi bana cevremedekiler gitme yolda doğum olursa çocuğuna bişey olur dedi o yüzden korktum gece otobüsüne bineyim o zaman
deryarslan00 deryarslan00 işte otobüste uzun süre oturman sıkıntı arada ayağa kalkıp yürürsen iyi olur canım
Nazlican46 mommyily havalani seferi kapalı normalde zaten marastan sadece İstanbul ve Ankara seferleri vardı şuan sadece askerler gidip geliyor yolculik komple yasak mecbur otobüsle gidicem ama tek korkum yolda doğum başlaması o zaman naparım
Nazlican46 miracyusufveberilmoms şuan çıktım yola inşallah sorun olmas otobüs çok dolu herkes ayakta yürümek imkansız
funnymummy Nazlican46 öncelikle çok geçmiş oldun Aksaray’dan Maraş’a servis aracı gelecekmiş bugün dönüşte de ihtiyacı olanları götürecekmiş bilinen bir firma halilcan turizm diye 0544 467 91 19 belki daha rahat olur öyle
Nazlican46 funnymummy bizim otobüsü de bir dernek ayarladı ailece bindik şuan gidiyoruz teşekkürler ihtiyacı olanlar gider inşallah
Nazlican46 deryarslan00 otobüs çok kalabalık yuurumem imkansız ama aktarma yapacağım o sıralarda yürürüm çıktım yolsa inşallah bişey olmsz
Mrvyldrm1 Nazlican46 son haftalarımsa bende yocluluk yapmıştım. 2 aaatte bir kalkıp yürüyüş yapman gerek. Otobüsleyse. Şahsi araçla da gidiyorsan 2 aaatte bir mola vermen gerekiyor. İnip yürüyüş yapman gerek tekrardan. Çok geçmiş olsun. Rabbim evladını sağlıkla kucaklamayo nasip etsin
Nazlican46 Mrvyldrm1 amin teşekkürler 2 saate bir aktarma yapacağım yolda o yüzden sorun olmaz inşallah şuan yoldayım
Dmr Nazlican46 kesinlikle git bulunduğun yerde zaten o şartlar altında çok daha zor durumda kalırsın yolda da bir şey olmaz Allah’ın izniyle ilk doğumlar genelde çok erken olmuyor ve çok hızlı sürmüyor tevekkül et ve git canım mutlaka
Kahvesever Nazlican46 Siz stres yapmayın sakin olun ama bence sehri terk edin. En yakın bos hastaneye gidersiniz en azından
Nazlican46 Hllty uçak seyahati yapamam çünkü havalani sadece yardım için açık otobüsle gidiyorum suan
Semanur21 Nazlican46 rabbim yardımcın olsun canım korkma korktukça sancıların artar sakin kalmaya çalış inşallah gideceğin yere kadar hiçbişi olmaz sağ salim yetişirsin inşallah 🙏🏻