bet9093 Geçmiş olsun ülkemize. Hatay iskenderunda ikamet ediyordum, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Kocaeli Kartepeye ailemin yanına taşınacağım. İzmit Kartepe civarında özel hastanede memnun kaldığınız doktor ismi tavsiyesi alabilir miyim?
Kizilciksurubu bet9093 çok çok geçmiş olsun :( Ben Istanbul’a taşınmadan şu an Medar’da çalışan Yasemin Yarar Kıvrak’a gidiyordum. Rahatsızlığım için gidiyordum, doğum için değil fakat çok bilgi ve ilgili bir doktor kendisi. Gebelik takımı kısmı da öyledir diye düşünüyorum.
Rozmari bet9093 çok geçmiş olsun izmitte Dr Bilge öğütçüoğlu kliniğinde hamile depremzedelere ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu ante klinik İzmit Yahyakaptan da bir arayın isterseniz doktor olarak da iyi bilinen bir doktordur kendisi
Kbr3417 bet9093 bende medicalparkta Unal beye gidiyorum hamileligimin basindan beri cok zor gecirdim her seferinde cok guzel telkin etti sakince her sorunuza cevap veriyor, whtsaptan her yazdiginizda mutlaka ictenlikle cevapliyor. Son 4 haftam insallah dogum sureci guzel gecer diye dusunuyorum
Nalanmaral Çok geçmiş olsun özel akademı hastanesıne gidiyorum Nuri Hüseyinoğlu doktorum kesınlıkle tavsıye edıyorum insanın içini rahatlatıyor hep kontrole gıdesim geliyor