Merveneg Merhaba kızlar. Adana’ da yaşıyorum. Deprem bekleniyor biliyorsunuz. Cuma günü doğumum var pazartesi yola çıkmak istiyorum. Ama uçak yolculuğu yapabilir miyim bilmiyorum. Sizin deneyiminiz var mı?
3babyannesy Merveneg karın dikişlerinz çok derin olur bence yolculuk ve o şekilde oturmak sizi çok zorlar Allah korusun dikişlerinz zarar görebilir, güvenli alan ayarlayın doğum öncesi kendinize
Merveneg Merveee_56 son ay olmuyor aslında. Ameliyatlı olacağım. Doğum cuma günü. Pazartesi de uçak yolculuğu yapılır mı?
mylittlebabym Merveneg yapılır doğumdan sonra yolculuk yapıp yapmayacağınız sizin sağlık durumunuza bağlı.. doktorunuza danışın isterseniz.
Merveneg mylittlebabym teşekkür ederim. yarın danışacağım ama merak ettim belki başkası yaşamıştır diye.
Merveneg 3babyannesy hastane güvenilir diye pazartesiye kadar kalacağım. Sonrası için maalesef ev ayarlasak bile ısıtmayı ayarlayamıyoruz. Her türlü gitmem gerekiyor. Bebekle kendi evime dönemem. Teşekkür ederim.
BabyMinor Bende Vandan memlekete geldim babalık izni bitene kadar duracam daha 1.5 ay var 40 çıkmasını beklemiycem şimdideen bunaldım burda