Elif1907 Dorukkusumm devlet hastaneleri yapıyor canım özeller çok para istiyor. Ankara,Medical Park ta takipli gebeyim hastane 3000tl istiyor teste devlet Hastanesi’nde ücretsiz yaptırdım
Aycha Dorukkusumm Geçmiş olsun. Bahçelievler Hizmet Hastanesi’nde yılbaşından önce; yaklaşık olarak 1000 Lira’ydı. Yakınlarınızda, Ketem varsa ücretsiz olarak da yaptırabilirsiniz.
hayalperest2310 Dorukkusumm canım ben İstanbul Şişli Etfal de yaptım ücretsiz yapılıyo varsa da tedavisi yapılıyo ben 18 haftalıkken çıkmıştı testler temiz çıktı olan siğilleri de yaktılar
Dorukkusumm elif233233 hayır öyle bişey olmadı cok şükür, gebelikte et beni, siğil gibi şeyler cıkınca bu testi istiyorlar kafam karıştı hersey rağmen yaptırayım diyorum
elif233233 Dorukkusumm önce smear vermenizi öneririm. Hpv sgil yapar düşük riskli tipi sebep olur ama aynı anda diğer turlerid3 olabilir Allah korusun
Dorukkusumm Elif1907 kafam inanılmaz karıştı bu test eşten yani cinsellikle geçen Bi virüs müş bizim riskiniz oldugu için Bi birliktelik yaşamıyoruz yine de böyle bişey olabilir mi bilemedim ya
elif233233 Dorukkusumm veriliyor canım sen 2 sini yaptir için rahat olsun suruntu alırken onuda alirlar
elif233233 Elif1907 2 sini birden versin canım erkenden her şey önemli rahim ağzında değişiklik yapıyor insalah yoktur
elif233233 Dorukkusumm cinsellikle bulaşıyor ama tek yolu bu değil insalah yoktur ama siz korunmasız ilişki yaşamayın.
Dorukkusumm elif233233 kafama takılan da bu gebelikten beri cinsellikle yok 34.haftadayım başka nasıl bulaşabilir ki
elif233233 Dorukkusumm kaç yıllık evlisiniz canım. Bu uçuk virüsü gibi bir şey vücuda ne zaman aldığın belli olmaz ve vücutta kalır. Bağışıklık düşünce siğil vs gibi kendini belli eder . Muhtemelen gebe olduğunuz için oldu
Fh2512 Dorukkusumm gebelikten önceki girdiğiniz ilişkiler var onlardanda bulaşıyor. Şuan girmediğiniz için nasıl bulaşır diye düşünmeyin. Öncesinde de geçmiş olabilir yani.
Dorukkusumm Betulaa 30.haftada alttan Muayne oldum doktor mutlaka görmüştür diye düşünüyorum neden bu testi istemedi cok anlamda veremiyorum, ben böyle Bi test oldugunu araştırdıktan sonra buldum önemsemesem demekki problem olabilrcek
elif233233 Dorukkusumm korkam internetten araştırma yapma çok kötü şeyler yazıyor Allah korusun kötü tipi bile olsa uzun yıllar gerekiyor kötü hastalık yapması için. Rahim ağzındaki değişikliğe bakacak doktor ona göree tedavisi var önlenebilir için rahat olsun canım
Dorukkusumm elif233233 inşallah basit Bi şeydir ama dediğim gibi doktor neden istemedi bu testi acaba kafamı karıştırıyor
elif233233 Dorukkusumm bende onu diyorum genelde önce smear alınır sıkıntı çıkarsa hpv istenir . Siğil varsa direkt tipini isteyebilir ama smear de almalı. Her doktor farklı canim başka bir doktora da görüşebilirsiniz
elif233233 Dorukkusumm basit sıkıntı ciksada kolposkopi biyopsi ister o da korkutmasın. Her hangi olumsuz durumda rahim ağzı leep kazıma işlemi ile kötü bölgeden kurtarılır. Canını hiç sikma
Fh2512 Dorukkusumm gebelikte riskli oluyor diye yapmıyorlar genelde canım. Bana doğumdan sonra yaparız demişti doktor smear testi