Evet bende bugün burdayım pozitif doğum hikayemle . Burada en başından beri okumayı en sevdiğim post pozitif doğum hikayeleriydi deli korkarken her okuduğum hikayede mutlu oluyordum ve bana cesaret veriyordu şimdi benim hikayemde dilerim birilerine cesaret olur . Bilecik eğitim araştırma hastanesinde Dr. Ahmet Demirci ye takipliydim ve Allah’a şükür ki doğumuda kendisi gerçekleştirdi . Bebeğim kız benim ve herkes 38-39 gibi gelir dedi 38 olana kadar hiç ağır spor vs yapmadım sadece günlük yürüyüşler 38 de başladım squatlar bacakları açıp oturmalar hurma yemeler vs ve başladım kızımı beklemeye ama 40+2 olmamıza rağmen kızım gelmedi ardından son kontrolde hocam bana ayın 5 nde gel yatış yapalım dedi . Çatı muayenem çok iç açıcı değildi o yüzden de suni denicem ama seni yormayacağım olmazsa sezeryane geçeriz dedi herşeyden önce o kadar güven veriyordu ki doktorum tamamen size bırakıyorum dedim ve bu arada bende Paramediğim sağlıkçıyım. Derken eve geçtim ve biraz vicdan azabı çektim acaba erken mi davranıyorum belki bi iki güne kendi gelirdi felan diye cuma sabah ayın 3 nde sabah 8 de bir anda bacaklarımda bir sıcaklıkla uyandım . Tuvalete koştum ve işte o an suyum geliyordu çok az geldi ve bitti . Evde hemen kahvaltı yapıp duşa girdim hareketler yaptım ardından öğleden sonra mesai başladığında hastaneye geçtim doktorum oradaydı içeri girip suyum geldi hocam pazarı bekleyemedik dedim . Muayene etti 3 cm açıklık vardı yatış verdi olmayacak gibi ama deneyelim olmazsa zaten ben bugün nöbetçiyim sezeryane döneriz dedi nasıl mutlu oldum o an çok şükür dedim size denk geldim 🙈 Sonra doğumhaneye çıktık eşimle yatış yapıldı sancı odaları tek kişilik ama doğum var içeride diye yalnız kalıyorsunuz eşimi çıkardılar yan odamda bağıranlar çağıranlar ve asla sancısı olmadan öylece bekleyen ben 😱 saat bu arada 3 bekledim nst de 4 de suni başladık ve yeme içme kesildi . Bana yat dediler ama asla yerimde duramıyordum yatağın kenarında durup çöm kalk yaptım hareket ettim hiç ama hiç durmadım heyecandan stresten saat 6 gibi açıklığa baktılar Nurşah ebe mükemmel bi ebeydi gerçekten o ilgilendi hep iyi gidiyoruz 5 olmuş gibi dedi sonra 7 gibi tekrar baktı 7-8 olmuşuz harika dedi doktoru çağırdı çok güzel ilerledik şimdi lavman yapıcaz sonra tekrar görüşelim dedi gitti yaptık tuvalete çıktım ardından sancılar baya sıklaştı sonra geldiler tekrar odayı hazırladılar ve resmen doğum başladı beni aldılar masaya hiç beklemiyordum ama ıkınmayı dene dedi ıkındım bi kaç defa veee kızının saçları görünüyor dediler Allahım inanamadım resmen o arada ben hala muhabbet ediyorum evet sancı ama doğuracak gibi değildi sonra bütün gücümle 4 defa ıkımdım sonuncuda başını çıkardılar bembeyaz süt gibi kızım ellerindeydi 🥹🥹 sonra onu götürdüler bakıma doktorum dikişlerimi attı kusursuz çok güzel attı gerçekten biraz fazla oldu ama ilk doğum için normaldi . Sonrası işteee getirdiler bebeğimi missss kokulu sıcacık hep merak ettiğim o sıcaklık . Nasıl bir rahatlama Allahım ağrı sızı evet var ama hiç biri ondan daha önemli değil . Bu hikayenin pozitif olmasına sebep olan o ekipti gerçekten bir de tabi dilimden düşürmediğim dualar Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın 🙏 bu kötü günlerde iyi bir haber olsun istedim 🙏