Rabiaturgut4445 sosyal hizmet kaldı mı ki çocuk esirgeme hersey bitti Hatay Kahramanmaraş Diyarbakır Adıyaman Malatya elazığ sanliurfa Kilis ne kaldı hiç bir şey insaAllah tez zamanda verilir o çocuklar koruyucu ailelere bakılır neden bakilmasin bende gebeyim başvuracam olmadıysa da burslu olarak öğrenci okutacam bu ülke bizim bu evlatlar bizim ya oturmuşum ağlıyorum bitti hersey bitti elden hiç bir şey gelmiyor dua edip ağlıyorum ya Rab sen bizi tez zamanda selamete çıkar durum çok kötü her ilden 3 bin ölü çıksa 30 bin kişi demek 30 bin ateş 30 bin yanan ocak demek asıl gün bugün biz sahip cikacaz o çocuklara biz Allahim sen yardım et güç kuvvet ver askerinden polisine annesinden babasına enkaz altında olan seslere ses çıkaramayanlara ses ol Rabbim sen bize merhamet sen bize merhamet et vallahi sen bize merhamet etmezsen biz biter ya çocuk diyince akan sular duruyor bende onlar aç olduğunu düşünmek bile beni yıkıyor Rabbim yardım gönderenlerin yardımını kabul etsin göndermek isteyene tez zamanda o imkanı versin