gokce66 Çocuk sahibi olmak isteyen olamayan güzel Annelerime fikir olsun diye paylaşmak istedim E devlet üzerinden başvuru yapilabiliyormus detayları en yakın Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı şubelerinden ogrenebilirsinz ❤️
Deletedmom_106 gokce66 çocuğu olup bakabilecek durumda olanlarda düşünebilir. 20 aylık kızım var kiracıyız ama eşim askeri personel. Bilmiyorum layıkıyla bakabilir miyim ama Rabbim biliyo çok istiyorum
Rabiaturgut4445 Aselhumaninannesi ama şöyle düşünün akrabaları da depremzede olabilir evleri yıkılmayanlar bile evlerine giremiyo
323832 Aselhumaninannesi kardeşimin kayinvalidesi de koruyucu ailelik yapıyordu onlarida aramışlar almak isterseniz verelim demişler yani doğru bilgi olabilir
Rabiaturgut4445 berceste5155 yok gercekten var bi saat önce falan haberlerde gösterdi asıl bu durumda düşünürler cünkü cok fazla cocuk var ve bi çoğunun ailesi vefat etti
Pembesarelle2 Rabiaturgut4445 Öyle mi hemen iletişime geçeceğim ben 2 yıllık evliyim eşim doğuda görev yapıyor Aile getiremedi malesef bundan dolayı çocuk düşünmedim eşim gelmeden istemedim Haziran ayında tayinciyiz daha önce denedik ama izinler dahilinde olmadı o zaman eşya , bebek arabası indirimde bez vs beşik hep aldım boş odama koydum maddi manevi bakabilecek her düzeye sahibim.
Aselhumaninannesi Rabiaturgut4445 yok ondan değil belli bir süre yurtta tutarlar o çocukları normalde bile esirgem yurdundan belli bir zaman sonra sahipleniliyor bunlarda da öyle olur akrabaları depremzede olabilir ama devlet açıklama yaptı bir sene ye filan ev sahibi olacaklarını vs o yuzden dedim yoksa tabiki onlarında şuan sıcak bir yuvaya şefkate ihtiyacı var bu sefer düşünsenize sahiplendiniz belli bir zaman sonra biri çıktı istedi etti o cocuk ne hale gelir
Rabiaturgut4445 Pembesarelle2 o kadar güzel olur ki koruyucu aile olsanız. Devlet evet gercekten maddi anlamda cok iyi bakıyor cocuklara fakat aile sevgisine ihtiyacları var bu cocukların ve farkındaysanız haberleri izliyorsanız ben şunu fark ettim birsürü bebek ve cocuk kurtarılıyor yaşları büyük insanlardan cok cocuk kurtarıldı inşallah aileleri de cıkar ama eminim bi coğu öksüz yetim
Pembesarelle2 denizarenmom @Rabiaturgut4445 25 yaş sınırı var ben 23 yaşındayım eşim 33 her ne olursa olsun başvurumu yapıyorum
Rabiaturgut4445 Pembesarelle2 e devlette çıktıysa bi yap bakalım sosyal hizmet uzmanı tanıdığın varsa ona da sorabilirsin benim kardesim sosyal hizmet uzmanı bi sorayım bakalım bilgisi vardır onun
AyFa1608 Pembesarelle2 canım o geçici süreliğineymiş. Abim polis ona sordum tanıdık da var hatta ona almaya niyetlendiler 2 aylık bir bebkti. Geçici süreliğine vericeklermiş 1-2 ay kadar. Sonra sosyal hizmetler alıcakmış çocukları. Keşke sürekli olsa bu şekilde anne bebeğe alışcal bebek anneye ayrılması daha zor. Sanırım ortalık durulana kadar arada kalmasınlar diye böyle bişey düşündüler
Rabiaturgut4445 Aselhumaninannesi evet evet bence de bi süresi vardır simdiden söylemlerinin sebebi basvuran aileleri arastıracak olmaları olabilir yani öyle tahmin ediyorum . Bide koruyucu aile diyo direk evlatlık demiyo arasında nasıl bi fark var tam bilmiyorum ama
Aselhumaninannesi 323832 koruyucu aile olmak çok güzel birşey evet gerçekmiş bende yeni gördüm o çocuklar için hayırlısı ne ise o olsun 🤲