Sumeyyekaraarslan Merhaba anne adayları ve anneler , nidicard kullananlar kaçıncı haftanızda kullanmayı bıraktınız?
Mello29 Sumeyyekaraarslan Ben erken dogum riskimden dolayi 32. Haftada 5 gün kullandim günde 6 tane ictim ve doktorum sadece hastanede kalırken kullandırdi.
Sevvl Sumeyyekaraarslan ben onu sadece hastanede yatarken kullandım eve yazmıyorlar genelde dok tehlikeli ilaç adalat kullanıyorum onuda çok onaylamıyorlar tansiyon düşürdüğü için ağrın olmadıkça içme diyorlar
zuhaall Sumeyyekaraarslan 35+5 de gittim hastaneye yani salı günü gittim c.tesinden beri kasılmaların sancım var diye gitmiştim o zaman verdi bana günde 3 tane dedi ama ben 2 ögün beslendiğim için günde 2 tane almaya başladım dün ve bugün kullandım sancılarım kesildi kasılmalarım kesildi
Sumeyyekaraarslan Mello29 bende 32 de başladım 36 dayım şuan doktorum bırak dedi ama çalıştığım için korkuyorum 1 hafta daha kullansam zararı olur mu diye düşünüyorum
Mello29 Sumeyyekaraarslan Çok bile kullanmissiniz o kadar masum bir ilac degil günde kac tane iciyorsunuz
Gorkim Sevvl bende de tansiyon oynamaya başladı bu hafta doktor yazdı tansiyonum 13.6 14.6 küçüğü 8.6 9.5 arası gidip geliyor tansiyonum düşsün diye yazdı benimde içime sinmiyor şuan
Mervetnl Sumeyyekaraarslan benim normal tansiyonum öyle 😓 Nidicard yazdı doktorum önlem amaçlı ama hiç kullanmadım
Gorkim Sevvl banada hem tansiyonu düşürü hemde erken doğumu engeller dedi çarpıntı yapıyor mu birkaç kişi kalbim ağzımda geziyor yazmış
Sevvl Gorkim valla canım benım en başından berı var çarpıntım o yüzden farkedemedim çarpıntı biraz hamilelikten ya