Sebnem9593 Kızlar 4+3te beta 2086 2gun sonra 3811 çıktı normalmi? Bide vajinal bakti doktor rahime yeni düşmüş daha dedi bu ne demek yani adet tarihi ile uygun deyilmi kucukmu?
Esoo0698 Sebnem9593 Beta değerin normal canım benim 5+3ken bile gözükmedi alttan baktılar öyle gözüktü bebek 1 hafta sonra usg gözüktü
Yagmure Sebnem9593 beta gayet normal ben 4+5te gittiğimde keseyi görene canımı çıkardı doktor idrara sıkıştırttı o kdar bastırdı ki karnıma anca belli belirsiz görmüştük 🤦🏼♀️ daha minikler görünmeyebiliyor
Turkanorx11 Sebnem9593 endiselenmeyin.ben de 2 ay önce boş gebelik yaşadım. Şimdi 7 haftalık hamileyim bebeyimin kalp atışını duydum.normalde ikinci defa boş gebelik görünmez.ikinci defa boş gebelik yaşama riski 1000 de 1 dir. İnşallah sizde sağ salim bir hamilelik gecirirsiniz
Sebnem9593 Turkanorx11 insaAllah sagsalim kucaginiza alırsınız Gercektenmi ihtimal azmi.Benim esimde haraketsizlik sorunu var o yüzden tekrarlarmi
Sebnem9593 Turkanorx11 bide ben 9cu haftaya kadar boş gebelik yaşadım doktorlar 5ci haftadan alalım dediler ben bekledim 9haftada yolk salk yarandı 10cu haftada bebek vardı ama kalp atışı yoktu kese kuculmustu 6haftalik gozukuyordu
Turkanorx11 Sebnem9593 benimde esimde 17 % di haraket amma şükür şimdi saglam bir hamilelik yasiyorum ikinci defa boş gebelik ihtinali nerdeyse 0 doktorum öyle söyledi
Turkanorx11 Sebnem9593 esimde morfoloji bile çok dusuktu 2 idi amma Rabbim hayirlisiyla yeniden kısmet etdi
Turkanorx11 Sebnem9593 beta deyerinizde cok guzel inşallah görürsünüz bebeyinizi zatən simdiden keseyi görmüssunuz Ben 5 haftalikken görmüşdüm 6 +2 de də kalp atısı duydum