Herkese Merhaba! Anneler, Anne adayları Anne olmayı dört gözle bekleyenler❤️ Reglimde ki gecikmeler sebebiyle bir kadın doğum doktoruna giderek Polikistik Over sendromuna sahip olduğumu öğrendim. Tabii aklıma gelen ilk şey Anne olabilecek miyim? Sürekli beynimi kurcalıyordu bu soru ve evliliğimin daha 6. Ayında öğrenmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. Çünkü daha önce böyle bir sendromun hastalığın artık neyse ne, adını dahii duymamıştım. Tabi hemen internet üzerinden araştırmalara başadım… Sürekli gebe kalamıyorum çocuğum olmuyor vs vs gibi şeylere denk geliyordum umudumu kaybetmiştim. Tekrardan doktora giderek anne olmayı istediğimi söyledim ve Folis Asite başladık 2 ay kullandım bu iki ay süre içinde regli bitiminden sonra “Soğan Suyu” kürüne başladım ve hemen sonrasında Gebe olduğumu öğrendim… şuan 8 haftalık hamileyim. Buraya herkese umut olmak için geldim inancınızı kaybetmeyin! Gün doğmadan neler doğar canlarım❤️ Rabbim anne olmak isteyen herkese tez zamanda güzel haberler versin💕🙏🏾