ada1010 Ailem Gaziantepte deprem bölgesinde kalacak yerleri yok ankara tarafına getirebilecek var mı numara, otobüs vs gördüklerinizi benimle paylaşır mısınız
dilinkopsunemi-bisus ada1010 canım ben post açtım bununla ilgili girip bakabilirsin sosyal medyadan duyurulan yardımlar bir arada postumda
fatiss ada1010 bu pist ic8n girdim bende ailemi ankaraya getirtecegim ucak bilgilerine nasil ulasmaliyiz
Mckeymouse ada1010 eniştemin okul servisi var Malatya ya gidecekmiş bugün yardma Konya’dan dönüşte getirir inşallah ordakileri
ada1010 dilinkopsunemi-bisus çok teşekkür ederim umarım ulaşırım çoğu numarayı aradığımızda telefonları kapalı hepsinin
ada1010 fatiss hiçbir fikrim yok arıyoruz teknik nedenlerden dolayı ulaşılamıyor yardım edecek olanları arıyoruz telefonları kapalı
ada1010 Mckeymouse inşallah canım ben antepten bu tarafa gelenleri soruyorum ailem orada rabbim hepsinin yardımcısı olsun
fatiss ada1010 canim ben havas cagri merkezine ulasabildim . Antep icinden sahsi aracla ya da taksiyle havalimanina ulasim mevcutmus . Havasin araclari yardim kolisi tasiyirmus. Hava limaninda da siraya giriliyor . Sirasi gelen gidecegi yerin ucagina aliniyormus.