elifkorucu 7 haftalık hamileyim bugün kontrolden çıktık bazı testler verdi. Toxoplazma Ig G Toxoplazma IgM Rubella IgG Rubella IgM CMV IgG CMV IgM Bunları yaptırdınız mı neyle alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Daisy0000 elifkorucu İstenilen tüm testleri yaptırdım, ne için olduklarını yani detaylarını bilmiyorum,sonuçları çıkınca tekrar gidip durumu öğreniyorum..Eminimki boş yere istenmiyordur..
Nisanrrerdag elifkorucu bnde yaptırdım canım. Bndee poztıfı cıktı ılk vurus gecıyom cıktı ve bebege bulaasma rıskıde var dedıler bana sonra enfeksıyona gıtım orda bıdaha test yaptılar bıde avıdıte ıstedıler verdım oda 10 gune cıkacak dıger testı yıne yaptı guvenmedı bunda ıse negatıf cıktı vurus yok dun ogrendım avıdıteyı beklıyom oda ınsallah temızdır
Sevvl elifkorucu hepsını yaptırdım bilmiyorum ama ilk gebelik çıkınca istenilen bakılması gereken şeyler özel devlet hastanesı farketmez vücudunda bebeğe zarar verecek bısey varmı diye bakılıyor
Minmini Bu testler parazit testleridir ve yapılmaları gereklidir. Daha önce parazite bağlı enfeksiyon geçirip geçirmediğinize ve şu an parazite bağlı bir enfeksiyonunuzun olup olmadığına bakılır.
Sahnedekimadam Sevvl Benim yorumuma istinaden yazdınız sanırım ama sorma amacım devlet takipliyim benden neden istenmedi diye sorguluyor olmamdı :)
elifkorucu Hepinize çok teşekkür ederim neyle alakalı olduğunu bilmediğimden hemen yaptırmak istemedim yarın gidip yaptırıcağım 😌
elifkorucu Testle ilgili yazmıştım bugün sonucu çıktı CMV IgG 94.7 pozitif çıktı. İnternette bazı şeyler okudum korktum açıkcası böyle çıkan var mı