Merve_02_02 Depremden canımızı zor kurtardık bir sürü insanlar öldü burada .23 haftalık hamileyim 3 gündür kanamam oluyor ağla ağla bittim ne olur dua edin😞😞
Dilaraanl Merve_02_02 kurban olduklarım… emin ol biz de perisan olduk burda. Dualarımız sizinle. Yardımlarımız yolda. Allaha emanet olun bizler yanınızdayız❤️
kupp Merve_02_02 rabbim yar ve yardimciniz olsun tez vakitte kurtarsin sizi bizi ulkemizi hepimizi 🤲🤲
butterfly35 Merve_02_02 ah kuzum benim Allah’ım korusun bebeğini de seni de, bir çok kadın doğum doktoru izin bekliyor gönüllü gelmek için inşaAllah yetişecekler hepinize. Rabbim korusun sizi 🥺 dualarımız sizinle..
Minigim38 Merve_02_02 dualarımız sizlerle bizim burada da oluyor sürekli sallanıyoruz. Gönüllü doktorlar gelecekler inşallah 🤲🤲Allahim korusun hepimizi 🤲🤲🤲
Mucizem33 Merve_02_02 allah yardımcıniz olsun eşim 2 gündür yardim tiri olarak yola çıktı bilinçsiz insanlar yüzüne ulaşamadı hala 2 gündür yolda bekliyor adıyaman gölbasinda kaldi
Ay-5k Merve_02_02 dualarımız sizinle canm allahım bebeğinide seni de korusun bugünlerde geçecek inşallah