alyamomss Kızlar 33+2 günlük hamileyim 30.haftadan beri suyum fazla çıkıyor. Bugünde gittim doktor yine aynısını dedi. Şeker ve karbonhidrat kesinlikle yasak dedi. Neler yemeliyim normale dönmesi için bilgisi olan var mı acaba
Elifkrgz Üstte kalsın post bendede aynı, çikolata aburcubur, tatlı, kesebildim ekmeği tam buğday ekmeğe çevirdim amaa hala fazla çıkıyor böyle giderse sezeryan olacağını söylüyor doktor 😖
Tiiffany Elifkrgz @alyamomss Baska dr muane olun derim. Banada öyle denmişti.psikolojimi bozmuştu. Onn yüzünden kac tane farklı hast dr gittim hepsi normal dedi. Oglum dogdu gayet saglıklı. Sımdı bidaha gebeyim hast değişimi yapmak zorundayim bu 3.gebeliğim 1 ay içinde cok farklı hast ve dr gittim bi tanesi suyun fazla dedi. 😬 Baska bir arastirma ve baska bir devlet hast gittim normal dediler. Anlayacagınız hepsi cok farklı konusuyor. Ama suyun fazla olması sebebi fazla şeker karbonhidrat sebebi. Makarna ekmek pilav meyva tatlı gibi
Elifkrgz Tiiffany Evett evet, yanii iştahım çok fazlaydı zaten ama şuan Eşim bile çok az yiyorsun meyve yemiyorsun iyice vitaminsiz kalıcaksınız ikinizde diyor.. Çok kıstımm önümüzdeki hafta doğum izni için gideceğim normalde yediklerimi kesmeme göre suyumun azalması gerekiyor ama azalmamışsa gerçekten hiç bi şey yememem işe yaramıyormuş diye düşüneceğim.. Yinede pozitif yorumunuz için sağolun ben devlete gittim geçen hafta bi tık fazlalık var demiştii