Melek___ ilk bir bucuk ay cok dikkat ettim dikiş tutsun enfeksiyon kapmasın die 15 gün yemek filen yapmadım sonra yavaş yavaş 2 çeşittle olsa yemeğimi yaptım aman tabi doktorumda yapabilirsin die izin verdi oturarak soydum doğradım hemen ocakta karıştırdım ayakta cok sabit kalmamak gerkiyor sonrasında dinlenip bir kap daha yemek yapıyordum eşimde gelince salata falan filen yapıodu mutfağı o topluyodu sağolsun bir kızım 6 yaşında onlada ilgilenmem lazım 1.sınıfa gidiyor bende ona uzanarak ders çalıştırıyodum ameliyat bir bucuk aylık olduktan sonra doktorum artık evin içinde kendini yormadan işlerini yapabilrsin dedi ama yine dikkat ediyorum ben bulaşık makinasını dolduruyorum eşim boşaltıyor uzanmıyım die ben çamaşırları atıyorum o asıyor öle yardımlaşarak yapıoruz genel temizliğe temizlik şirketi çağırdım çünkü öncesindede çalışıyordum evim zaten temizlenecekti böylede olunca yapamazdım ailelerde memlekette gelselerde zaten yaşları var öyle böyle 22 haftada serkalj oldum pazartesi 30.haftaya gircez inşallah darısı başına enfeksiyona dikkat et bir bir bucuk ay dikişlerin tutsun doktorunu dinle ilaçlarınıda düzenli kullan Allahında izniyle sıkıntı olmaz inşallah cnm 🤲🏻