OzgeSrc Ebrualparslan1 ben 🙋♀️ 2 gun once dogm yaptim bebegim cok saglikli sukurler olsun. 2 3hafta geriligimiz vardi. 2750 gram dogdu bunada sukur
Ebrualparslan1 mysweetbabyy 37+6 hamileyim şuan acilde bekliyorum idrar tahliline göre alabiliriz doğuma dediler
Oznurtopal Benim şuan iki hafta geride. Haftaya doğum yapacağım size yazarım her şey nasil normal mi diye. Benim hatta baş çevresi, boyu, karın çevresi, kilosu hepsi geride
Ebrualparslan1 Oznurtopal benimde iki hafta geriden geliyor 1 haftaydi önemli değil dediler ama iki hafta oldu bidr kilosuda düşmüş gibi
mysweetbabyy Ebrualparslan1 ya teselli olsun diye söylüyorum 26.haftada 24le uyumlu dogum yaptim ve sonu pek iyi olmadı haftanız cok iyi bebek zaten 2 kiloyu geçmiştr bence üzülmeyin ciğer geliştirici igne isteyin her bebek 4 kilo doğmak zorunda değil bence hiç panik yapmayın inşallah saglikla gelsin
Oznurtopal Ebrualparslan1 ya bana da devlet öyle dedi. Ozeldeki doktor da bekleyebiliriz sıkıntı yok dedi. Sizin kan akımı tansiyon suyunda nstsinde bir sorun var miydi