Hilalt26 Hamile kıyafeti aldiniz mi yoksa gerek olduğunu düşünmüyor musunuz? Neler almak gerekli oluyor? Kaçıncı haftada ihtiyaç duydunuz?
2aslan_annesi07 Hilalt26 ben tayt iç çamaşırı ve tunik aldım evde giymek için normalde carsafliyim pek belli olmuyo carsafta ama tayt ve iç çamaşırı gerekliydi LC Waikiki de kuponlarla indirimle aldım memnunum
sedcak Hilalt26 alt giyim malesefki zorunlu oluyor bir dönem sonra 🤭 Ben kendi adıma 1 tayt, 1 eşortman altı (pantolon giymeyi sevmiyorum 🤭), 2 tanede triko elbise aldım. Şimdilik bunlar idare ediyor dısarı çıkarken, evde de hala bol pijamalara devam 😇😇🤭
catandgirlmom Hilalt26 almak zorunda kaldım, üstlerimin hepsine hala girebiliyorum fakat altlar göbüş yüzünden olmuyor.. kurumsalda çalışıyorum birde giyecek bir şey bulamaz oldum… son zamanlarda sürekli elbise ile devam ediyorum en rahat ettiklerim arasında.. ev içinde artık eşiminkilerde daraltıyor kendime hamile taytları aldım evde giymek için bıl tişörtlerle
SaHil_Hayat sedcak triko elbiseyi almak istiyorum bende ama çok soğuk neyle giyecem bilmiyorum 🤭 siz nasıl kombinliyorsunuz
sedcak SaHil_Hayat altına pentiden kalın olan hamile çoraplarından aldım, beline bir ince kemer, ayağımada çizmelerim hem şık hem güzel oluyor 🤭😇
Mervetnl Hilalt26 ben sadece; 2 Tayt - 1’i ev 1’i dışarısı için 1 pantolon 2 sweat 1 Eşofman 2 Hamile külotlu çorabı (Elbiseler için) Aldım, kendi kıyafetlerimi giydim hep bunların haricinde. 🌸 Çok para yığmak bana gereksiz geliyor çünkü belli bir süreden sonra giyemeyeceksiniz. Ama ben normalde de çok dar giyinmediğim için kendi üstlerimle çok rahat ettim.
Eceecim Hilalt26 sadece 1 tane hamile taytı ve bikaç tane büyük beden iç çamaşırı aldım. Karnımın küçük olması avantajım oldu. Üstlerimin eşofman ve pijamalarımın hepsine sığabiliyorum. 33. Haftadayım bundan sonra da almam sanırım birşey.
Daisy0000 Hilalt26 20+6dayım hiçbir pantolonum olmuyor.Fermuar kapanmıyor. Hamile pantolonu almak yerine 40beden pantolon aldım onları kullanıyorum,hamile pantolonunun görüntüsünü sevmiyorum 😬
MeralP Sadece tayt aldım 4 tane falan bol giyinmeyi sevdiğim için üst alma ihtiyacım olmadı. 33 haftalık hamileyim elbiselerim göbekten dolayı olmamaya başladı sadece ama çok fazla kilo da almadım.
Hilalt26 Üst bende genelde bol giyiyorum o zaman ihtiyaç olmayacak. Alt ve biraz iç çamaşır ihtiyacım olacak anlaşılan. Rahatima düşkünüm elbiselerin beni darlamasini istemem.Dışarısı için bir tane hamile pantolonu ve birkaç tayt. 36 beden kot pantolonlara sigacagimi sanmıyorum, umarım doğumdan sonra tekrar giyebilirim 😁