DilekYasar Yarın tam 24 haftalık oluyorum kasıklarımda sanki balon patlıyor göz seyirmesi gibi bişeyler oluyo çözemiyorum bebeğin tekmeleri kasikta hissedilir mi? Yani bu hissettiklerim kızımın tekmelerimi acaba bazen canımı acıtıyor 2 3 defa üst üste oluyor
Selisscee DilekYasar benim ayakları orada sürekli orada hareket ediyor hatta alt tarafıma bile vurduğunu hissediyorum
catandgirlmom DilekYasar aynen onun hareketleri canım 18. Haftadan beri kasıklarımda aynı hisleri yaşatıyor bana bizde 24 haftalığız canım acımıyor ama bazen rahatsız edici hisler oluyor en iyi tarifi çok şiddetli seyirmeler sanki 😂 bazen kasıkta bazen göbek deliğimde bazen karnımın sap ve sol tarafında dışardan bile belli oluyor ❤️🌸
DilekYasar Betulaa acaba benimkide mi öyle 🙂 uzun zamandır görmüyodm salı günü gittigimde inşallah yüzünü gösterir tam görürüm bende merak ediyorum 😍
DilekYasar catandgirlmom ya çok güzel ben sadece 1 kere dışarıdan gördüm karnımın hareketini. Elimi koydukca hissediyorum oynadığını ama kilomda var oda etkiliyor tabi🥺
catandgirlmom DilekYasar evet bazen kendi kendime o içeride hareket ederken onu sevip duygulanıyorum gözlerim doluyor falan 😍 sağlıkla kavuşalım inşallah