gulinkoksal Mrb arkadaşlar 17+3 haftalık gebeyim Genital bölgemde aşırı bi kaşıntı var içinizde bu durumu yaşayanlarınız var mı Doktor randevuma henüz olduğu için eczaneye sordum onlarda yardımcı olamadılar
09Rabiaa35 gulinkoksal merhaba bende ilk hamile kaldığımda kaşıntı ve akinti vardı dokt9r enfeksiyon dedi suan 32+6 haftalık hamileyim hala kaşıntı devam ediyor krem fitil verdi ama kulanip ilaç bitince tekrar ediyor doğuma kadar böyle olcakmis hamilelikte normalmiş ama dayanılmaz kaşıntı gece uyutmuyor sizinkide oyle mi
Sena00 gulinkoksal ılık suya sirke katıp öyle yıkıyorum ben hemen geçiyor yada ılık suya bir paket karbonat atın yıkayın oda çok işe yarıyor
savadrian O bölgeyi yikadiktan kuruladiktan sonra bir iki damla çay ağacı yağını sürerseniz kaşıntıyı anında kesiyor
Yagmurp_ Aynı durum 30 haftamda başladı krem verdi doktor oda iyice yakıyo kaşıntı yapıyo onuda bıraktım hindistan cevizi yağı ve çay ağacı yağını deniycem gerçekten çok zor heleki karın büyüyünce işkence Sirke bir nebze rahatlatıyo 1 su bardağına 1 yemek kaşığı sirketle yıkamak doktorum önerdi
mervee67 Malesef mantar bende 4 aylıkken basladi doğuma kadar devam etti, travazol krem geçici rahatlatıyor. Sirkeli su, pamuklu iç çamaşırları, kuru tutmak, fitil önerdi doktorum hic biri kalıcı çözüm olmadı
Gorkim gulinkoksal batikon varsa evde kulak çunuğuna damlat kaşınan yerlere sür bana çok iyi geliyor bide sirkeli suyla yıka
Sevda06_05 gulinkoksal bende ayni konudan muzdaripim ve seninle gunlerim ayni bende 17+3 üm doktora gityim travazol krem ve dezenkten sprey verdi biraz rahatlatiyor ama gece yine cok fena kasinti yapiyor