teachervera Kızlar urfadayız. Evimiz harabe oldu buradan gitmek istiyorum toprak eve geldik iki küçük oda 100 kişi varız. Bebeğim 1 aylık enfeksiyon kapacak korkuyorum bir an önce gitmem lazım. Yollar ne durumda bilen var mı
senaunuvar teachervera arkadaşım fotoğraf paylamış güzergahla ilgili ama bir türlü fotoğrafı buraya ekleyemedim 😔
Sila66 senaunuvar canım ana sayfada köşede 3 çubuk var ya oraya bas resım yükle yazıyor resmî seç kopyala alttan sonra buraya yapıştır
Ysmn311111 teachervera of of canım yanıyor günlerdir. Allah yardımcınız olsun küçücük bebeğinin yüzüne baksın rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın çok kötü çok bakamıyorum dayanamıyorum artık
teachervera Ysmn311111 Kış vakti çok zor kuzum ya donduk çocukları aldım İstanbul a zor zar geldim mahvolduk ev gitti öyle
Esracnplt teachervera ailenize varabilmiş olmanıza sevindim. Siz de evlatlarınız da Allah’a emanetsiniz🤗
Esracnplt teachervera çok geçmiş olsun. Hangi mahalledeydi eviniz? Ben Karaköprüdeyim yardımcı olabileceğim bişey olursa yazabilirsiniz 💞