_Gunes Kizlar yatamiyorum artik saga sola dönmek bile cok zor bacaklarimi oynattigim anda felaket agri giriyor vajinama ve kasiklarima sanki böyle kemiklerim yerinden cikiyor sizde de ayni mi?
Cnsly _Gunes 2 haftadir o sekildeyim 38. HaftM magnezyum verdi doktor biraz azaldi agrim qma dpgum yaklastigi jcinkanala girmeye cisabiliyoe bebek bnm ikinci sezeryan olacgna ragmen agrm oyle
Pearlyy _Gunes 37. Haftadayım aynısını yaşıyorum… bebek artık baskı yapıyor sanırım kaslar ağrılı hale getiriyor durumu. Ayrıca gaz sancısı da eklenince karnım gece boyu hareket ettirmiyor her gün olmasa da çoğunlukla yaşıyorum 🥲
Minnissh _Gunes evet 38+3. Donemiyorum bacaklarim tutuluyo ciglik atip uyaniyorum cok kotu kramp giriyo haraket etdiremiyorum. Bide karnim patlicakmis gibi oluyo gaz filan🤦♀️
_Gunes Cnsly bende 2 haftadir böyleyim doktorumun haberi var normal dedi bisey vermedi dayanamiyorum artik😢
_Gunes Minnissh aynen canim yatakdan zor kalktim valla esim yardim etti.. dayanamiyorum artik bu agrilara bacagimi kaldirip terlik bile zor giyer oldum.. evden cikamaz bi hal aldim artik..
Cansr _Gunes doğuma az kaldı normal benimde öyleydi istersne doktora görün yinede bana hep normal derdi doktorum iki hafta falan sürdü benimki inşallah en kısa zamanda geçer seninde ağrıların bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰🥰🌸
_Gunes Cansr bana da normal dedi canim 2 haftadir böyleyim ama su binkac gündür gercekten daha kötü oldu dayanamiyorum artik 😢 doguma son 4 gün insallah.. amin canim 🤲🏻
Manolya_mom _Gunes bende de aynı şekilde ağrı var hemde aşırı şiddetli. 27 haftadan beri öyleydim 30+5′te hastaneye gidince 3 cm açıklığım olduğunu söylediler.
Manolya_mom _Gunes hastanede yatıp çıktım dün de kontrolüm vardı hâlâ 3 cm açılma devam ediyor ve ilaçlarla durduruyoruz daha fazla açılma olmasın diye. Bakalım nasip her an doğabilir ama bir ay daha da bekleyebilir
Cansr _Gunes İnan düşündüğümuzden daha güzel bir duygu bebeğimi yatırınca uyandirasim geliyor sevesim geliyor böyle güzel günleri düşün
Nanai Magnezyum eksikliği bacaklarda kramplara neden oluyor. Sağlıkocağı Hemşirem bunun için son 3 ay her gün muz yememi önermişti. Maden suyunda da magnezyum var. İçindeki minareller bakımından hergün içilmesi faydalıdır.
_Gunes Nanai canim bacaklarimda agri yok bacaklarimi kldiramama sebebim vajina kemigimde ve kasiklarimda olagan üstü bir agri olmasi esime belime masaj yaptirdim gercekten iyi geldi sicak su torbasi da koyuyorum agrim var ama daha iyiyim cok sükür 🤲🏻