YagizAsyaMom Bugün muayne günümüzdü 20 gün önce damardan demir almıştım. 7 olan değerim 9.7 ye çıkmış doktorumla çok sevindik anlatamam size ya nasıl güzel bir hiss💜 tombiğimde yüzünü çok gösterdi bugün çok güzel bir gündü şükürler olsun doğurmuş kadar sevinçliydim. Şimdi değerimi 11 e çıkartacak doktor dua edin yükselsin inşallah. Darısı değerini yükseltmeye çalışanların başına☘️
Mrvnrtprak YagizAsyaMom benim de 7 ben kan aldım 2 hafta önce. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım genetik kader 😔
Oznr YagizAsyaMom 5 tane igne kullandim gram yükselmedi kansizliktan dolayi sezeryan olmasi gerek diye sinuc alan oluyor mu acaba
Duyguuuu YagizAsyaMom Off su kansizlik demirsizlik benim doktorumda gunde ikiye cikardi hapımi sakın ihmal etmeyin. Dogum yaparken kanlı canlı oluruz insallah 😊
YagizAsyaMom Hs4523 inşallah yemediğim şey kalmadı beslenmeyle yeterli olmuyor maalesef hep takviye şart dedi doktor ilaçla dengeleyeceğiz inşallah😍
Leis YagizAsyaMom öncesinde ilaç falan bişey kullandınız mı bnmde 7lerde ama hiç böyle bi tavsiyede bulunmadı doktor
YagizAsyaMom Leis ferplex kullanıyorum normalde 5 ampulluk serum yedim birde anca böyle toplandı ama yine düşük tabi
Leis YagizAsyaMom doktoruma söyleyim banada böyle bişey yapsın ilaç kullanıyorum ama bi değişiklik olmuyo hastalarına şöyle çözümle gelen doktorlara bayılıyorum hepsi böyle ilgilense keşke bi ilaç yazıp başından savmasa
YagizAsyaMom Leis doktor böyle bir karar aldı yükseltmem lazım doğumda sende bende zorlanır dedi hatta. İnşallah doktorunuzda böyle bir öneride bulunur gerçekten çok etki etti.
Busu48 YagizAsyaMom Bende serumla demir takviyesi almıştım 5 tüp şükür degerlerim yükseldi ama hala demir ilacı devam hatta doğum yaptıktan sonra bı 6 ay kadar devam edecekmisim. Harici tiroid tedavisi de görüyorum herşey evlatlarımız için 🙏
YagizAsyaMom Busu48 öyle tabi ya her şey onlar için yeter ki etki etsin onlar iyi olsun yeter. Rabbim bir kolaylığını veriyor 🤲