denizarenmom Mgunduz surekli bir insta bir twye giriyorum haberlere bakmak icin:( iki gecedir de uyku falan hak getire
Mgunduz Burda en azından yalnız olmadıgımızı bilmek adına baslık açtım sohbet etmek birazda olsa birbirimize moral vermek adına🙏🏻
Brcnctnnn Son uc gun doguma zaten uyuyamiyordum enkazdakileri dusundukce hic uyuyamiyorum ne zor bir donemden geciyoruz
Fevehan Mgunduz zaten erken uyuyamıyordum bir aydır. Şimdi üzerine hem bu acılar hem de İstanbul’da deprem olacak endişesi yeniden içime girdi, daha da uyku tamamen haram bana..
Tubii26 Mgunduz asla uyuyamıyorum psikolojim bozulmuş durumda sürekli İstanbul’u konuşuluyor insan delircek gibi oluyor
[silindi] Tubii26 evet ya bu felaketin üstüne o konuşulması insanı tedirgin etmekten başka bişeye yaramıyor
minik_koala_ve_annesi Mgunduz yedigimiz yemekten,ictigimiz sudan,isindigimiz evden, aldigimiz nefesten utanir olduk kuzum nasil uyuyalim bebegimin yzune bile bakamaz hale geldim
FatmaAselinAnnesi_60 Mgunduz valla psikolojim bozuldu rüyam da bile sallantı hissediyorum dünden beri başım dönüyor 🫤
Tubii26 [silindi] gerçekten öyle sürekli İstanbul’u boşaltın diyorlar demesi kolay peki onca insan boşaltıp nereye gideceğiz kimse bunu sorgulamıyor madem içi boş konuşuyorsunuz insanlarıda korkuya sitrese sokmanın ne faydası var 5 aylık hamileyim sürekli kasılmalarım oluyor sitresten Allah sonumuzu hayır etsin 🤲